Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ «Στο μικροσκόπιο» ο θάνατος της Μαλένας: Οι πρώτες πληροφορίες για το πόρισμα των ιατροδικαστών

«Στο μικροσκόπιο» ο θάνατος της Μαλένας: Οι πρώτες πληροφορίες για το πόρισμα των ιατροδικαστών

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου

Καταρρέει το σενάριο να έχασαν με πανομοιότυπο τρόπο τη ζωή τους τα τρία παιδιά από την Πάτρα – Πού καταλήγουν οι ιατροδικαστές

Οι ιατροδικαστές που διευρευνούν τον θάνατο της Μαλένας φαίνεται πως καταλήγουν πλέον στα τελικά τους συμπεράσματα για τους λόγους που έχασε τη ζωή του το μικρό κορίτσι από την Πάτρα.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη με την κατηγορία πως δολοφόνησε την 9χρονη Τζωρτζίνα – χορηγώντας της κεταμίνη – η επιτροπή που διευρευνά την περίπτωση της Μαλένας φέρεται να πιστοποιεί πως στο παιδί αυτό δεν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες.

Η Μαλένα φέρεται να πέθανε από ασφυκτικό θάνατο και χωρίς την παρουσία ουσιών στον οργανισμό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αlpha, η επιτροπή καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, με βάση στοιχεία εξωτερικά, όπως οι γρατσουνιές στη μύτη της Μαλένας.

Μάλιστα, φέρεται να εντοπίζεται μια έντονη συμφόρηση στους πνεύμονες, χωρίς όμως να παραπέμπει σε ασφυκτικές κηλίδες.

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του Alpha, οι ιατροδικαστές φέρεται να κατέληξαν στο παραπάνω συμπέρασμα, αξιωποιώντας μεταξύ άλλων το γεγονός πως – ήδη από τις πρώτες τοξικολογικές που έγιναν τότε – δεν είχαν βρεθεί ναρκωτικές ουσίες στο αίμα του παιδιού πέραν των φαρμάκων που είχαν χορηγηθεί.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…