Κεντρική Basket League Σερέλης: «Το Λαύριο είναι οικογένειά μου»

Σερέλης: «Το Λαύριο είναι οικογένειά μου»

Σερέλης τον

Ο Χρήστος Σερέλης εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού ως στενός συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα. Πριν… αποχωρήσει απο το Λαύριο ο τεχνικός έκανε δήλωση αποχαιρετισμού.

Αναλυτικά:

«Δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να χωρέσουν όλα όσα έχουμε ζήσει στο μέσα σε μερικές γραμμές.

Δεν είναι ποτέ δυνατόν να μπορέσω να ευχαριστήσω έναν έναν ονομαστικά όλους όσοι υπήρξαν συνοδοιπόροι σε αυτό το μεγάλο και υπέροχο ταξίδι. Ξέρετε όλοι ότι χωρίς εσάς δε θα καταφέρναμε τίποτα.

Ένα μεγάλο ανήκει σε όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα, σε όλους τους προπονητές και μέλη του σταφ που συνυπήρξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ξέρετε όλοι ότι χωρίς εσάς δε θα ήταν τίποτα ίδιο.

Δεν είναι ποτέ δυνατό να πω ότι αποχωρώ από το Λαύριο, γιατί από την οικογένειά σου δεν αποχωρείς και το Λαύριο είναι οικογένειά μου.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο υψηλότερο επίπεδο και ήρθε η ώρα να το πράξω με τις αρχές που είχα και έχω ως προπονητής.

Καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε όλη την Ελλάδα να μιλάει για το Λαύριο, για την ομάδα μας. Κυρίως καταφέραμε να κάνουμε το Λαύριο μια ομάδα πρότυπο ως προς τη φιλοσοφία της για το μπάσκετ και παράλληλα μια ομάδα απολύτως υγιή σε όλα τα επίπεδα.

Το Λαύριο θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, θα συνεχίσει να προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα και τη στήριξη μιας ολόκληρης πόλης. Αυτό δεν άλλαξε και δεν πρόκειται να αλλάξει. Συνεχίζουμε , αγωνιζόμαστε για την ομάδα μας.

Το εις το επανιδείν είναι αυτονόητο!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι σε φιλική αναμέτρηση

Τελευταίο φιλικό για το Λαύριο. Στην τελική ευθεία μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθ…