-
Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ρούλα Πισπιρίγκου: Έψαχνε για κεταμίνη στο διαδίκτυο τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έψαχνε για κεταμίνη στο διαδίκτυο τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

patra1 1 e1648680233764 jpg

Κατέρρευσαν οι ισχυρισμοί της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας. Το τάμπλετ, το οποίο θάφτηκε μαζί με το άψυχο κορμάκι της 9χρονης  «μίλησε» καθώς φέρεται να βρέθηκαν ειδοποιήσεις για φαρμακευτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στο τάμπλετ, που μεταφέρθηκε στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, βρέθηκαν ειδοποιήσεις της Google που αφορούν φαρμακευτικές ουσίες.

Αυτό σημαίνει ότι είχαν γίνει διάφορες σχετικές αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google, πριν από το θάνατο του παιδιού. Ανάμεσα στις απαντήσεις και τα αποτελέσματα που έβγαιναν στην Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν και η κεταμίνη.

Συγκεκριμένα 3 ημέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, δηλαδή 25-26 Ιανουαρίου 2022, υπήρξαν προσφορές για κεταμίνη από το διαδίκτυο. Αυτό αυτομάτως «καίει» την 33χρονη κατηγορούμενη καθώς είχε δηλώσει πώς όταν άκουσε στην τηλεόραση ή διάβασε στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης για την είδηση της κεταμίνης, τότε μπήκε σε διαδικασία να ψάξει στη Google για αυτή την ουσία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ