Κεντρική Ηρακλής Ρεκόρ καριέρας με ριμπάουντ για τον Παπαδάκη

Ρεκόρ καριέρας με ριμπάουντ για τον Παπαδάκη

Παπαδάκης

Ρεκόρ καριέρας σημείωσε ο Κώστας Παπαδάκης στην χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ιωνικό.

Ο γκάρντ του Ηρακλή εκτός από τους 12 πόντους, τις  δύο ασίστ και τα δύο κλεψίματα του, μάζεψε επτά ριμπάουντ σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας στη Stoiximan Basket League. 

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Κώστας Παπαδάκης έκανε ότι περισσότερο μπορούσε για τον Ηρακλή, προερχόμενος από τραυματισμό. Πέραν των 12 πόντων, των δύο ασίστ και των δύο κλεψιμάτων του, ο διεθνής γκαρντ μάζεψε επτά ριμπάουντ σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας στη Stoiximan Basket League. Ο Παπαδάκης είχε έξι ριμπάουντ στο εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα στον πρώτο γύρο αλλά και στο ματς της 8ης αγωνιστικής του περσινού Πρωταθλήματος με τη Λάρισα στο εκτός έδρας ματς με το Περιστέρι Vitabiotics.

Κατά τα άλλα για τον Ηρακλή…

*Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος με την 372η εμφάνιση του στην κατηγορία «σκαρφάλωσε» μία θέση στη λίστα του Πρωταθλήματος από καταβολής Α’ Εθνικής. Είναι πλέον 28ος αφού ξεπέρασε τον Νίκο Οικονόμου.

*Ο Τζαμάρ Έιμπραμς έχοντας 10 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ έγινε ο 6ος παίκτης του φετινού Ηρακλή που έφτασε σε double-double. Έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεπέρασε στη σχετική λίστα τον Ολυμπιακό που έχει πέντε διαφορετικούς παίκτες με double-double.

*Ο Μπράντον Γκάρετ είχε 3/13 δίποντα σημειώνοντας την πέμπτη διψήφια επίδοση άστοχων σουτ δύο πόντων της φετινής Stoiximan Basket League. Το αρνητικό ρεκόρ μοιράζονται με 11 άστοχα δίποντα ο Τζόρνταν Φλόιντ (2/13) από την 5η και ο Κωστής Γόντικας (3/14) από τη 18η αγωνιστική.

*Ο Δημήτρης Σταμάτης από τη δική του πλευρά μπήκε στη λίστα των παικτών που δεν ευστόχησαν από την περίμετρο αν και επιχείρησαν 6+ σουτ. Είχε 0/6 και αυτή ήταν η 18η φορά στο φετινό Πρωτάθλημα που ένας παίκτης είχε μηδενική επίδοση τριπόντων με τουλάχιστον έξι σουτ. Τα περισσότερα είχε ο Γιώργος Καμπερίδης στο ματς της 8ης αγωνιστικής του ΠΑΟΚ mateco με τη Λάρισα στο οποίο είχε 0/8.

*Ήταν ένας παιχνίδι με 187 κατοχές αλλά συνολικά 136 πόντους. Ο Ηρακλής σημείωσε 62 έχοντας 94 κατοχές και ο συντελεστής του 0,659 είναι ένας από τους μικρότερους της φετινής σεζόν. Τον μικρότερο μοιράζονται με 0,61 η Λάρισα και ο Κολοσσός H Hotels αμφότεροι από την 5η αγωνιστική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…