Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Προειδοποίηση γιατρών του Ρίο στο νοσοκομείο Παίδων για ύποπτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

Προειδοποίηση γιατρών του Ρίο στο νοσοκομείο Παίδων για ύποπτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου
Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, καθώς σύμφωνα με νέους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου, η κεταμίνη που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα, δόθηκε στο Ωνάσειο. Ωστόσο μια νέα πληροφορία από τα νοσοκομεία «καίει» την κατηγορούμενη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σε μια δήλωση – βόμβα προέβη νωρίτερα ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, λέγοντας πως η κεταμίνη που βρέθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, χορηγήθηκε στο Ωνάσειο νοσοκομείο, ενώ όπως υποστήριξε, υπάρχει καταχωρημένο αρχείο που επιβεβαιώνει το γεγονός.

Αμέσως, από την πλευρά του το νοσοκομείο Ωνάσειο διαψεύδει αυτό τον ισχυρισμό μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Ωστόσο έρχονται στο φως νέες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπήρξε επικοινωνία-προειδοποίηση από το ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών προς το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» για την συμπεριφορά της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές ήταν οι κινήσεις της που είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους. Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της.

Τελικά δεν υπήρξε επιτήρηση της Τζωρτζίνας, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων να λένε πως δεν ήταν δυνατόν να της βάλουν φρουρούς ή να υπάρχει συνεχόμενη παρουσία γιατρών και νοσηλευτών στο δωμάτιο που βρισκόταν η 9χρονη.

Τέλος, στα χέρια τους οι Αρχές έχουν ένα στοιχείο «κλειδί» το οποίο θα κλείσει τον κύκλο για την υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, και αναμένεται να βγει στο φως της δημοσιότητας τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με το MEGA.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν έκοψε την πίτα του (pics)

Με βραβεύσεις και εκλεκτούς καλεσμένους η κοπή πίτας του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. Παρουσία σπουδαίων ανθ…