Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρίντεζης: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της καριέρας μου»

Πρίντεζης: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της καριέρας μου»

pridezis e1649187145364 jpg

Να παραμείνει στον Ολυμπιακού και μετά το τέλος της καριέρας του, επιθυμεί ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως δήλωσε στα κανάλια Novasports.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final Four του Βελιγραδίου επικρατώντας 71-54 της Μονακό. Σε εξαιρετική βραδιά βρέθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης. Σημείωσε 12 πόντους και συνέβαλλε τα μέγιστα στην εμφατική νίκη του συνόλου του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο πολύπειρος άσσος των «ερυθρολεύκων» εμφανίστηκε χαρούμενος τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνισή του. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι επιθυμεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό από κάποιο άλλο πόστο και μετά το τέλος της καριέρας του. Απέναντι στους «Μονεγάσκους», έδειξε με την απόδοσή του πόσο σημαντικός παίκτης είναι και ώθησε τους «ερυθρολεύκους» προς το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την πρόκριση στο Final Four.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

«Πριν από λίγα χρόνια λέγαμε πόσο ευλογημένοι ήμασταν που παίζαμε κάθε χρόνο στα Final Four. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, γιατί η ομάδα δεν ήταν καλά. Αγαπάμε το μπάσκετ στην Ελλάδα και πολλά τα θεωρούμε δεδομένα, όμως τίποτα δεν είναι. Bλέπεις ομάδες να αποκλείονται έχοντας ξοδέψει πολλά εκατομμύρια. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και θέλω να είμαι εδώ, ανεξάρτητα από τον ρόλο που θα έχω. Είναι τιμή μου και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

«Το σωματικό κομμάτι είναι πιο σημαντικό από το ψυχολογικό, γιατί όταν τα 20 λεπτά γίνονται επτά ή οκτώ, πρέπει να κάνεις περισσότερη προπόνηση. Ο κόσμος και το γήπεδο ήταν σε καταπληκτική κατάσταση, μας έχουν δώσει πολλή ενέργεια όλη τη χρονιά. Ο Σπανούλης ξέρει πόσο χαίρομαι για εκείνον, ξέρουμε πως ό,τι κατάφερε, το κατάφερε με το σπαθί του, δεν του χαρίστηκε τίποτα στη ζωή. Ο χαρακτήρας του βοήθησε να χτιστεί αυτή η ομάδα, όπως και πολλοί παίκτες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …