Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πρίφτης: «Δεν κάναμε σωστά αυτά που έπρεπε στο 4ο δεκάλεπτο»

Πρίφτης: «Δεν κάναμε σωστά αυτά που έπρεπε στο 4ο δεκάλεπτο»

5565388 scaled e1649707279801

Ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις αναφέρθηκε στις αιτίες που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε μετά την ήττα στο ντέρμπι:

«Έγινε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Αυτό φαίνεται και από το τελικό σκορ και από τα επιμέρους δεκάλεπτα. Κάναμε προσπάθεια, αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί, κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Στο 3ο δεκάλεπτο χάσαμε καλάθια που έπρεπε να έχουμε βάλει, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, γίναμε πιο στατικοί. Από 12 ασίστ στο 1ο μέρος, μοιράσαμε μόλις 5ασ. στο 2ο. Είχαμε αντίθετα νούμερα και στα λάθη, από 1λ. πήγαμε στα 10λ. Είχαμε νευρικότητα και άγχος στην επίθεσή μας και δεν είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε. Προχωράμε, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Όλα θα κριθούν τον Ιούνιο, πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τα επιθετικά λάθη του Παναθηναϊκού: «Είπα ότι γίναμε λίγο στατικοί. Αντί να πασάρουμε στον Παπαγιάννη στη στεφάνη, του πασάραμε στο πάτωμα. Αντί να βάλουμε δύο λέι απ, τα χάσαμε. Εκεί γίναμε στατικοί. Το ότι παίζει κάποιος 1vs1 δεν σημαίνει κάτι, μπορούμε να πασάρουμε την μπάλα. Απλώς, εκεί χρειάζεται συγκέντρωση και διάθεση να βρούμε τον ξεμαρκάριστο. Εμείς εκεί χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας, γιατί αυτό το κάναμε πολύ έντονα και στο πρώτο ημίχρονο».

Για τα φάουλ και τις βολές: «Δεν κάναμε σωστά αυτά που έπρεπε στο 4ο δεκάλεπτο. Εμείς σουτάραμε 6 βολές και ο Ολυμπιακός 18 βολές. Στο 2ο ημίχρονο σουτάραμε δυο βολές. Αλλά, δεν νομίζω πως αυτό ήταν το θέμα».

Για την επιστροφή του Στέφαν Γιόβιτς: «Πιστεύω θα γυρίσει μετά το Πάσχα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…