Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ποιος ο λόγος που «φρενάρει» την Ρούλα Πισπιρίγκου να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης

Ποιος ο λόγος που «φρενάρει» την Ρούλα Πισπιρίγκου να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου

Είναι γνωστή η είδηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Η 33χρονη βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της κόρης της 9χρονης Τζωρτζίνας. Από την άλλη ο πρώην σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης, βρίσκεται πλέον απέναντι της.

Η κατηγορουμένη Ρούλα Πισπιρίγκου πιέζει την οικογένειά της και τους δικηγόρους της να κάνουν γρήγορα αίτηση αποφυλάκισης, κάτι που όπως φαίνεται δεν είναι εύκολο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται σε αναγκαστική αναμονή, και ειδικά για το αίτημα της αποφυλάκισης της.

Σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του Star, με όσους γιατρούς έχουν έρθει σε επικοινωνία οι συνήγοροί της για να συντάξουν τεχνική έκθεση για τα όσα κατέθεσαν στη δικαιοσύνη ο εντατικολόγος, ο τοξικολόγος και ο ιατροδικαστής, βρίσκονται μπροστά σε αδιέξοδο.

Ενώ κάποιοι εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι δεν είναι εντελώς αβάσιμα τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά της Πισπιρίγκου, ότι δηλαδή μπορεί να έγινε κάποιο ιατρικό λάθος ή παράλειψη όσο η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο, εν τούτοις αρνούνται να αναλάβουν, γιατί από την μια δεν θέλουν να συνδεθεί το όνομά τους με αυτή την υπόθεση και από την άλλη υπάρχει η σαφής προειδοποίηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη ότι θα μηνύσει την Ρούλα Πισπιρίγκου για συκοφαντική δυσφήμηση.

Κάτι που αυτόματα βάζει φρένο στο να βρεθούν εμπειρογνώμονες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει και η σκέψη να αναζητήσουν από το εξωτερικό ειδικούς.

Βέβαια αυτό σίγουρα θα έχει ένα πολύ μεγαλύτερο κόστος και κανείς δεν ξέρει αν μπορεί να το υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της.

Το αποτέλεσμα είναι πως δεν μπορούν να προχωρήσουν στην αίτηση αποφυλάκισης, αφού δεν έχουν το ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί, που θα άνοιγε το δρόμο για τον κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…