Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πισπιρίγκου: Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ – ενοχλημένη με τον Δασκαλάκη για το τεστ πατρότητας

Πισπιρίγκου: Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ – ενοχλημένη με τον Δασκαλάκη για το τεστ πατρότητας

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου

«Εκνευρισμένη με τον τρόπο που καλύπτεται η υπόθεση» αλλά και «ενοχλημένη με το τεστ πατρότητας» είναι σύμφωνα με τον συνήγορό της, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Εκνευρισμένη με την κάλυψη της υπόθεσης από τα ΜΜΕ αλλά και με τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη για το φημολογούμενο αίτημά του για τεστ πατρότητας εμφανίζεται η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει προφυλακισμένη.

Ο συνήγορος της Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, ανέφερε συγκεκριμένα:

«Είμαστε εν αναμονή εξελίξεων, συμπλήρωσης του φακέλου που θα καταθέσουμε για τις επιστημονικές ερμηνείες της πλευράς της κατηγορούμενης για τις συνθήκες απώλειες της Τζωρτζίνας. Η εντολέας μου είναι σε κατάσταση εκνευρισμού για τον τρόπου που καλύπτεται η υπόθεση από τα Μέσα. Έχει εξωτερικεύσει αυτόν τον εκνευρισμό, ειδικά όταν στηρίζονται σε καταγγελίες ανώνυμες.

Τα καταγγέλλουν με γυρισμένες πλάτες και αλλοιωμένες φωνές, χωρίς κανείς να μπορεί να τους αποδώσει ευθύνη για όσα λένε. Είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων για τα άλλα δύο παιδιά που η ενημέρωση που έχουμε είναι μόνο από τα ΜΜΕ».

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Αιχμές» Μητσοτάκη προς Βερολίνο: Κοινή απάντηση για την ενέργεια, όπως και στην πανδημία

Την ελπίδα να υπάρξει λύση στο ενεργειακό ζήτημα που ταλανίζει την Ευρώπη μέχρι το τέλος τ…