Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Αρκετά ατομικά ρεκόρ παρά την ήττα

ΠΑΟΚ: Αρκετά ατομικά ρεκόρ παρά την ήττα

ΠΑΟΚ

Ο Ζερμέιν Λοβ που ήταν ο πιο εύστοχος παίκτης του περσινού Πρωταθλήματος στις βολές, συνεχίζει να «γράφει» επιτεύγματα από τη γραμμή του φάουλ. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Mateco είχε 4/4 βολές στο ντέρμπι και με αυτές ανέβηκε στην 9η θέση της σχετικής λίστας, των ξένων παικτών της ομάδας.

Ο Λοβ έφτασε τις 147 εύστοχες βολές με τον Δικέφαλο στο Πρωτάθλημα και ξεπέρασε τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα που είχε 144 στην τετραετία 1998-2002. Ο Αμερικανός αθλητής του ΠΑΟΚ μάλιστα εκτελεί σε αυτή τη διετία με ποσοστό 92,45% έχοντας συνολικά 147/159.

Επιπλέον ο Ζερμέιν Λοβ έχοντας 1/3 δίποντα χθες, μπήκε στην πρώτη 30άδα της λίστας όλων των παικτών του ΠΑΟΚ από καταβολής επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τα 146 και «έπιασε» στην 30ή θέση τον Χουάν Αντόνιο Μοράλες.

Άλλα ρεκόρ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι:

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς με τα έξι ριμπάουντ που είχε στο ντέρμπι, έγινε ο 96ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας στη Stoiximan Basket League που έφτασε στα 100.

Με την 319η εμφάνιση του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έφτασε στην 41η θέση της σχετικής λίστας τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Ο Ντιμίτρι Ρίβερς ήταν σημείωσε ατομικό ρεκόρ ριμπάουντ στο ντέρμπι, αφού το τελείωσε έχοντας οχτώ, δύο περισσότερα από την προηγούμενη καλύτερη επίδοση του. Είχε έξι στα ματς με τον Κολοσσό H Hotels εντός, τον Ηρακλή εκτός και τη Λάρισα εκτός έδρας.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …