Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός πλέι

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία αναφέρει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το αυριανό ματς της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (11/4, 20.00).

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

Υπενθυμίζουμε για ακόμη μία φορά πως δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων σε ενήλικους φιλάθλους που δεν έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ και σε ανήλικους φιλάθλους που δεν θα έχουν στην κατοχή τους έγκυρο αρνητικό τεστ (PCR εντός 72 ωρών, Rapid εντός 48 ωρών ή Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα).

Στην περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει παρανόμως να εισέλθει στο γήπεδο τότε οι ποινές θα είναι αυστηρές.

Θα ισχύσουν «δρακόντεια μέτρα» και θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Φίλοι του Παναθηναϊκού, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προσπαθήσετε να προσέλθετε στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία. Οι θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (18.00).

Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό μας τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

•             Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
•             Τηλεφωνικά στο 11876 με χρέωση 0,96€/ λεπτό (Σταθερό), 1,09€/ λεπτό (Κινητό).
•             Την Κυριακή (10/4) μέχρι τις 15.00 από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
•             Τη Δευτέρα (11/4) από τις 17.00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα με τον Ολυμπιακό (11/4, 20.00), εφόσον υπάρχουν ακόμη εισιτήρια, αυτά θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5 και στον Σταθμό Ειρήνη.
•             Στους κατόχους εισιτηρίων παρέχεται δωρεάν στάθμευση στο The Mall Athens, με αγορές από 5€ και άνω από τα καταστήματα εστίασης του @themallathensofficial, την ημέρα του αγώνα (για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από το γραφείο πληροφοριών).

Για την έκδοση εισιτηρίου που αφορά Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) με αμαξίδιο καλέστε στο 214 402 2541, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…