Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς για Ολυμπιακό: «Η μεγαλύτερη απειλή είναι οι οπαδοί τους»

Ομπράντοβιτς για Ολυμπιακό: «Η μεγαλύτερη απειλή είναι οι οπαδοί τους»

Σάσα Ομπράντοβιτς

Η Μονακό έρχεται στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για τον αντίπαλο.

«Ο Ολυμπιακός είναι σκληρός στην έδρα του, αλλά όχι τόσο εκτός έδρας. Αν δεν κάνω κάποιο λάθος, έχουν χάσει μόνο από τον Ερυθρό Αστέρα και τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Μια ομάδα που κυριαρχεί εντός έδρας και φτάνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα σημαίνει ότι έκανε μια απίστευτη σεζόν. Ελπίζουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος».

Για τους παίκτες-κλειδιά των Πειραιωτών: «Υπάρχουν παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου που έχουν ποιότητα και εμπειρία. Από την άλλη, υπάρχουν και νέα πρόσωπα όπως ο Ντόρσεϊ, ο MακΚίσικ και ο Φαλ. Η μεγαλύτερη απειλή είναι οι οπαδοί τους, ο έκτος παίκτης».

Για τον κόουτς Μπαρτζώκα: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Μπαρτζώκα, έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι πολλές φορές στην Ρωσία, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να προετοιμάσει κάποια νέα πράγματα, αλλά σε αυτό το σημείο, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια για να συμβεί κάτι τέτοιο. Στο τέλος αυτό που θα έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ποιος θα είναι πιο επιθετικός και με περισσότερη ενέργεια».

Για το στόχο των Μονεγάσκων: «Πρέπει να είσαι πάντα πεινασμένος, να έχεις μεγάλους στόχους. Πιστεύω ότι πάνω απ΄ όλα δείξαμε ότι ανήκουμε στα playoffs και ακόμη και με τις ρωσικές ομάδες, αν επιτρεπόταν να παίξουν, θα ήμασταν πάλι εδώ. Πρέπει να μείνεις πεινασμένος και νομίζω ότι αυτό είναι πάντα το κλειδί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95 (vid)

Ήταν… Παναθηναϊκός και ετοιμάζεται για Final 4 μέσω ΟΑΚΑ Με ατσάλινη θέληση και μαχη…