Κεντρική NBA Ντέιβις: «Θα ήμασταν πολύ καλοί αν δεν είχαμε τραυματισμούς»
NBA

Ντέιβις: «Θα ήμασταν πολύ καλοί αν δεν είχαμε τραυματισμούς»

davis e1649061968803 jpg

Ο Άντονι Ντέιβις γνωρίζοντας ότι η Λέικερς δύσκολα θα μπουν στα πλέι οφ του ΝΒΑ, μίλησε για τους τραυματισμούς της ομάδας.

Από το κακό στο χειρότερο πάει η χρονιά φέτος για τους Λέικερς. Η ομάδα του Λ.Α. ξεκίνησε τη σεζόν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Όχι μόνο δεν είναι καν κοντά στα φαβορί, αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ. Ο Άντονι Ντέιβις, θεωρεί ότι οι τραυματισμοί στοίχισαν στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προσωπικά, αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι το πόσο καλοί θα ήμασταν αν δεν είχαμε τραυματισμούς».

«Αναρωτιέμαι τι ομάδα θα ήμασταν. Όλοι σκεφτόμασταν τι θα γινόταν αν ήμουν εγώ υγιής όλη την σεζόν, αν ήταν υγιής ο ΛεΜπρόν Τζέιμς όλη την σεζόν, αν ήταν υγιής ο Κέντρικ Ναν».

«Τα σκέφτεσαι όλα αυτά. Φτιάξαμε μια ομάδα που έμοιαζε καλή στα χαρτιά, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις δυνατότητές μας με τόσους τραυματισμούς. Αυτό είναι το πιο εκνευριστικό κομμάτι αυτής της σεζόν. Ότι δεν ξέρουμε πόσο καλοί θα ήμασταν».

«Όλος ο κόσμος θέλει να μας δει να χάνουμε για να είμαι ειλικρινής. Η δουλειά μου είναι να βρίσκομαι στο παρκέ και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι η ψυχολογία μας είναι καλή και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…