Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης: «Αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι δεν θα δυσκολευτούμε»

Λαρεντζάκης: «Αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι δεν θα δυσκολευτούμε»

Ολυμπιακός

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ,μίλησε στο blog του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή εξ αναβολής αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη. Ο έμπειρος παίκτης στις δηλώσεις του στάθηκε στην ποιότητα των «κιτρινόμαυρων» αλλά και στην στήριξη του κόσμου.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του ΕΣΑΚΕ, ο Έλληνας άσος:

«Δεν πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε και τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα περάσει και πολύς καιρός μέχρι να τα ξαναπούμε, δεδομένου ότι έχουμε αλλεπάλληλα παιχνίδια στο πλαίσιο των υποχρεώσεών μας στην Stoiximan Basket League!

Στο τελευταίο μας ματς στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν πιάσαμε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης, ωστόσο, κρατάμε το γεγονός ότι καταφέραμε να πάρουμε με σχετική άνεση τη νίκη και διευρύναμε το σερί μας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον, επιστρέφουμε στο ‘σπίτι’ μας και είμαστε χαρούμενοι που στην αναμέτρηση με τον Άρη θα έχουμε την στήριξη του κόσμου μας. Ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλός μας και ποια είναι η βαθμολογική σημασία του κάθε αγώνα, έχουμε ανάγκη τη παρουσία των φιλάθλων μας. Η φωνή τους μας δίνει πάντα εξτρά κίνητρο και μας ωθεί να ‘βγάλουμε’ στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό.

Αντίπαλός μας αύριο είναι ο Άρης, μια ομάδα που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε έχει διαγράψει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και έχει, όπως όλες οι ομάδες, τον σεβασμό μας.

Φυσικά για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη και θεωρώ πως αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι δεν θα δυσκολευτούμε να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με επιστολή προς την ΕΡΤ η ΚΑΕ Ολυμπιακός…