Κεντρική Basket League Άρης Κέλι: «Ζούμε για τα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Κέλι: «Ζούμε για τα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Άρης Κέλι

Ντέρμπι «αιωνίων» έρχεται στη Θεσσαλονίκη και ο Τζέιμς Κέλι δεν παρέλειψε να τονίσει την σημασία τέτοιων αγώνων. Ο αθλητής του Άρη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ. Εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο ίδιος εξαιτίας της ασθένειας της μητέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέλι:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Η μητέρα μου ήταν άρρωστη με κορωνοϊό για περίπου δύο μήνες. Ήταν σημαντικό να επιστρέψω στις ΗΠΑ για να είμαι δίπλα της. Έκανα προπόνηση κάθε μέρα. Ποτέ δεν είδα την επιστροφή στο σπίτι σαν διακοπές.

Ο Θεός με έβαλε σε αυτή τη θέση για να γίνω καλύτερος για την οικογένειά μου και ο Θεός ήθελε να επιστρέψω εδώ. Εκτιμώ πως είναι σημαντικό να δώσω στην ομάδα και στον κόσμο αυτό για το οποίο με έφεραν αρχικά. Να μπούμε στα πλέι οφ και να νικάμε. Είμαι 100% χαρούμενος που επέστρεψα. Αγαπώ την ομάδα μου, από την πρώτη μέρα που ήρθα. Είναι μια ομάδα με πολλή καρδιά και μαχητικό πνεύμα. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου, είμαστε αδέρφια και θα μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ως παίκτης ζεις και αγαπάς να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Έχω παίξει σε πολλά τέτοια παιχνίδια με ένταση. Αυτό που μετράει είναι να είσαι ταπεινός και να περνάς όμορφα. Όσο περνάς καλά και τα δίνεις όλα πιστεύω πως είμαστε εντάξει. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά όσο μένουμε ενωμένοι και παίζουμε σωστά. Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…