Κεντρική Basket League Άρης ΚΑΕ Άρης: Κίνδυνος για ανάκληση δελτίων λόγω οφειλών

ΚΑΕ Άρης: Κίνδυνος για ανάκληση δελτίων λόγω οφειλών

Άρης

Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για την ΚΑΕ Άρης. Με εντολή της FIBA στην ΕΟΚ υπάρχει κίνδυνος για ανάκληση των δελτίων των παικτών.

Η FIBA έδωσε εντολή στην ΕΟΚ να ανακαλέσει τα δελτία των ξένων παικτών. Πράγμα που σημαίνει ότι η προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Καστρίτη, μπορεί να πάει «στράφι»

Όλο αυτό συμβαίνει επειδή η ΚΑΕ Άρης δεν ήταν συνεπής στις δόσεις που όφειλε σε δύο αθλητές. Στον Μάικλ Τζένκινς και Βίκτορ Σανικίτζε. Αμφότεροι οι δύο παίκτες ενημέρωσαν τη FIBA, η οποία προέβη στην αντίστοιχη ενέργεια προς την ΕΟΚ

Πλέον οι άνθρωποι της ΚΑΕ τρέχουν για να πετύχουν έναν νέο συμβιβασμό με τους δύο αθλητές. Με αυτό τον τρόπο, θα περιορίσουν το μέγεθος της ζημιάς, ώστε να κερδίσουν λίγο χρόνο, για να είναι πιο συνεπείς μελλοντικά

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως στον Άρη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, κάνοντας ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να επιτευχθεί νέα συμφωνία τόσο με τον Μάικλ Τζένκινς όσο και με τον Βίκτορ Σανικίτζε (οι δύο πρώην αθλητές των κιτρίνων έχουν ήδη λάβει περί τις 150.000€ ως τώρα τη φετινή σεζόν).
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Κανονικά στην προπόνηση ο Τζέιμς Κέλι

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα play off με τον Παναθηναϊκό. Στη σημερ…