Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Γιώργος Πρίντεζης: Σε τρυφερές στιγμές με τη σύζυγό του

Γιώργος Πρίντεζης: Σε τρυφερές στιγμές με τη σύζυγό του

pridezis e1650387836459 jpg

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών, επέλεξε να διασκεδάσει ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης. Μαζί του και η σύζυγος του

Παραμένουν full in love και δεν το κρύβουν. Ο Γιώργος Πρίντεζης και η σύζυγός του, Στέλλα Κωστοπούλου είχαν έξοδο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε… τρυφερές στιγμές.

Το ζευγάρι έκανε μια βραδινή έξοδο στο «Έναστρον», όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης με τη Ζόζεφιν και τον Snik. Διασκεδάζοντας ως αργά το βράδυ. Στην παρέα τους ήταν και ο επίσης μπασκετμπολίστας Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τη δική του σύντροφό, Γιώτα Γεωργοπούλου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και η πανέμορφη σύζυγός του μετρούν περίπου έξι χρόνια κοινής πορείας, ενώ έχουν αποκτήσει και μία κόρη, η οποία πλέον είναι 4,5 ετών και ονομάζεται Ζόζεφιν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2018, όπου και βάφτισαν παράλληλα την σχεδόν ενός έτους τότε κόρη τους.

Οι δυο τους μπορεί να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο αυτές τις μέρες έκαναν μια κοινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσουν. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον διεθνή μπασκετμπολίστα, Γιώργο Πρίντεζη με τη γυναίκα του σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ. Τα οποία μάλλον και μαρτυρουν ότι ο γάμος και ο ερχομός της κόρης τους έχει ενώσει ακόμη πιο πολύ.

pridezis 1

1667 GIORGOS PRINTEZIS STELA KOSTOPOYLOY 242022

1672 SASHA VEZENKOV GIORGOS PRINTEZIS STELA KOSTOPOYLOY 242022

Πηγή: Okmagazine

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…