Κεντρική NBA Γιάννης: «Κακό παιχνίδι με τους Μπουλς, κρατάμε τη νίκη»
NBA

Γιάννης: «Κακό παιχνίδι με τους Μπουλς, κρατάμε τη νίκη»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις μετά το παιχνίδι των Μπακς με τους Μπουλς σχετικά με την έκβαση του αγώνα.

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν τη νίκη (93-86) στην πρεμιέρα των πλέι οφ του ΝΒΑ κόντρα στους Μπουλς, σε ένα παιχνίδι που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο MVP.

Ο «Greek Freak» μίλησε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, λέγοντας πως ήταν ένα κακό ματς ποιοτικά, αλλά σημασία έχει η νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα φάουλ στο τέταρτο δωδεκάλεπτο:

«Θες να είσαι στο παρκέ και να βοηθάς την ομάδα σου αλλά στο τέλος της ημέρας έγινε. Ήμουν θυμωμένος αλλά η ομάδα μου τα κατάφερε. Ήξερα ότι είμαι φορτωμένος με φάουλ αλλά ήμουν εκεί όταν με χρειάστηκε η ομάδα και ο προπονητής μου και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το ποσοστό του στις βολές:

«Προσωπικά παίζω σκληρά και τις περισσότερες φορές παίρνω φάουλ. Έχω μάθει να ζω με τα ποσοστά μου στις βολές. Το 6/11 ήταν καλό ποσοστό. Ποτέ δεν ήμουν καλός στις βολές, το ξέρετε. Προφανώς πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό. Υπάρχουν καλά ματς στις βολές και κακά. Θέλω να διασκεδάζω τα παιχνίδια. Κανείς δεν πάει στις βολές για να τις χάσει. Προσπαθώ να είμαι ταπεινός και δεν βάζω τους στόχους μου πολύ ψηλά».

Για την παρουσία του Μπρουκ Λόπεζ:

«Ήταν εκπληκτικός στο τέταρτο δωδεκάλεπτο. Παίρνει επιθετικά ριμπάουντ, σουτάρει, μπαίνει στην ρακέτα, σουτάρει βολές. Βοηθάει με πολλούς τρόπους σε άμυνα κι επίθεση. Ήταν εξαιρετικός. Έκανε σπουδαία εμφάνιση κι είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς η παρουσία του, μας βοηθάει πολύ. Είναι μεγάλο κομμάτι του ποιοι είμαστε σαν ομάδα».

Για την νίκη και το κακό ποιοτικά παιχνίδι:

«Είναι απλά μία νίκη και αυτό κρατάμε. Φυσικά υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το ματς δεν ήταν καλό. Δεν ήταν μόνο για εμάς αλλά και για τις δύο ομάδες. Ίσως το ότι δεν παίξαμε για μερικές μέρες μας έβγαλε εκτός ρυθμού αλλά στο τέλος της ημέρας η νίκη είναι πάντα νίκη. Πήραμε τη νίκη θα δούμε τι κάναμε λάθος και ελπίζουμε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί στο Game 2».

Για τους 15 πόντους που δέχθηκαν στην τέταρτη περίοδο:

«Παίξαμε εκπληκτική άμυνα. Περιορίσαμε τα ατού τους. Το να περιορίζεις και να οδηγείς σε δύσκολα σουτ τους Λαβίν και ΝτεΡόζαν είναι τρομερό».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…