Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Φαλ: «Δύσκολο το σουτ του Σλούκα, συγκεντρωμένοι για την πρόκριση»

Φαλ: «Δύσκολο το σουτ του Σλούκα, συγκεντρωμένοι για την πρόκριση»

Φαλ

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει δεύτερο μπρέικ στην Γαλλία καθώς γνώρισε την ήττα από τη Μονακό με 78-77. Ο Μουσταφά Φαλ, έκανε δηλώσεις σχετικά με το κρίσιμο σουτ του Σλούκα για να πάρει το ματς ο Ολυμπιακός, αλλά και για το τρίτο του προσωπικό φάουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουστάφα Φαλ:

«Παλεύαμε όλη τη σεζόν για το πλεονέκτημα έδρας. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Στην τελευταία κατοχή, ο Σλούκας ήταν κάτω υπό πίεση και μου την πάσαρε».

«Προσπάθησα να την πιάσω, αλλά ήμουν εκτός ισορροπίας. Τον είδα και του έδωσα την μπάλα. Ήταν ένα δύσκολο σουτ, κάποιες φορές το βάζεις και κάποιες το χάνεις. Έτσι είναι το παιχνίδι».

«Δεν θα έπρεπε να κάνω το τρίτο φάουλ μου, ήταν χαζό από μέρους μου. Πρέπει να κάνω καλύτερη διαχείριση και καλύτερη δουλειά. Χάθηκε η ισορροπία εκεί. Πρέπει να προστατεύω καλύτερα τον εαυτό μου».

«Για την ώρα, υπάρχει μια φυσιολογική απογοήτευση επειδή χάσαμε. Αύριο έχουμε ρεπό, θα επιστρέψουμε στο γήπεδο για να δουλέψουμε και να πάρουμε το εισιτήριο για το Final Four».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…