Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πάτρα: «Τα νέα πορίσματα ακυρώνουν τα παλιά, αναμένονται νέες προσαγωγές»

Πάτρα: «Τα νέα πορίσματα ακυρώνουν τα παλιά, αναμένονται νέες προσαγωγές»

Πισπιρίγκου τρία

Συνεχίζουν οι ανατροπές για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς τα πορίσματα που έρχονται θα σηματοδοτήσουν μια σειρά από εξελίξεις.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», τα νέα πορίσματα ακυρώνουν πλήρως τα αρχικά των ιατροδικαστών.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

«Το πόρισμα των ιατροδικαστών, του κυρίου Καλογρηά και του κυρίου Καρακούκη, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας είναι έτοιμο. Δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, ούτε έχει παραδοθεί στις Αρχές επίσημα, όμως είναι έτοιμο.

Τα νέα πορίσματα, μπορώ να πω σαν αποκλειστική πληροφορία ότι ακυρώνουν πλήρως τα αρχικά πορίσματα των ιατροδικαστών που είχαν αναλάβει τις υποθέσεις και της Μαλένας και της Ίριδας. Αυτό θα δοθεί στη δημοσιότητα ή μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης. Τα πορίσματα αυτά ακυρώνουν πλήρως τα αρχικά πορίσματα, άρα μπορεί να μιλήσουν για εγκληματική ενέργεια, ότι δολοφονήθηκαν τα παιδιά».

«Αναμένονται νέες προσαγωγές υπόπτων που θα κληθούν να μιλήσουν, θα ανακριθούν και πιθανό, όταν κατατεθούν αυτά τα πορίσματα να είναι και η απαρχή νέων συλλήψεων», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Συνεχίζει το πόκερ ο Ερντογάν, επικοινώνησε με την πρωθυπουργό της Σουηδίας και τον Φιλανδό πρόεδρο

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες με την πρωθυ…