Κεντρική Γυναίκες Eurocup γυναικών: Παλικαρίσια στον τελικό Βενέτσια και Μπουρζ

Eurocup γυναικών: Παλικαρίσια στον τελικό Βενέτσια και Μπουρζ

Eurocup γυναικών

Έπειτα από δυο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΎΣ ημιτελικούς – διαφήμιση του μπάσκετ γυναικών, Βενέτσια και Μπουρζ πέρασαν στον τελικό του Eurocup. Για ακόμα μια φορά φάνηκε το υψηλό επίπεδο τόσο όσον αφορά το μπάσκετ που παίζεται, όσο και την διοργάνωση αυτή καθαυτή.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, η τρομερή Βενέτσια είχε το πλάνο, το εφάρμοσε και πέτυχε κόντρα στην πάμπλουτη Τσουκουρόβα. Η ιταλική ομάδα έστησε παγίδες στις Αμερικανίδες της τουρκικής ομάδας κι εκείνες πλέον δεν είχαν καθαρό μυαλό προκειμένου να δράσουν και να κάνουν το παιχνίδι τους.

Έτσι αν και στην αρχή η Βενέτσια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος εξήλθε νικήτρια από την μεγάλη αναμέτρηση με σκορ με 85-80.

Ρελάνς και άμυνα έστειλαν τη Μπουρζ στον τελικό του Eurocup γυναικών

Στον δεύτερο χρονικά αγώνα, η οικοδέσποινα Μπουρζ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 62-49 ακριβώς 8 αγωνιστικά λεπτά πριν την κόρνα της λήξης. Οι Γαλλίδες σαν σε ηλεκτροσόκ έσφιξαν την άμυνά τους και με μια καταπληκτική ρελάνς υπερκέρασαν το εμπόδιο της Γαλατασαράι.

Η γαλλική ομάδα έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου της έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 20-5 στα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα κι έτσι θα διεκδικήσει το δεύτερο Eurocup της ιστορίας της μέσα στο καυτό γήπεδο Prado!

Ο μικρός τελικός που θα κρίνει την 3η θέση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7/4 στις 18:00. Ο μεγάλος τελικός την ίδια μέρα στις 21:00. Φυσικά και τα δυο παιχνίδια του Eurocup θα μεταδοθούν ζωντανά από το Youtube.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…