Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Εισαγγελική έρευνα για την τραγωδία στον Εύοσμο, ελεύθεροι χωρίς όρους ο 15χρονος και ο πατέρας του

Εισαγγελική έρευνα για την τραγωδία στον Εύοσμο, ελεύθεροι χωρίς όρους ο 15χρονος και ο πατέρας του

δικαστήρια

Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του 15χρονου στον Εύοσμο τη Μ. Παρασκευή, ελεύθεροι αφέθηκαν πατέρας και γιος μετά την απολογία τους το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου.
Πιο αναλυτικά, προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στον Εύοσμο, όπου 15χρονος φέρεται να σκότωσε κατά λάθος συνομήλικο παιδικό του φίλο.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, η εισαγγελέας ζήτησε να πραγματοποιηθεί περαιτέρω έρευνα για να διακριβωθούν οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας. Ο 56χρονος πατέρας του δράστη και ο ίδιος, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Ο 15χρονος που κρατούσε την καραμπίνα αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία. Ο πατέρας του αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλημμελή φύλαξη όπλου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η ιατροδικαστική εξέταση σοκάρει, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο 15χρονος πυροβολήθηκε από 2 – 3 μέτρα, η σφαίρα τον βρήκε στο δεξί μάτι, κι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…