Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Δεσποτάκης: Αιχμές για τη διοργάνωση – Ευχαριστίες προς τον κόσμο της Άρτεμις Αχαρνών [pic]

Δεσποτάκης: Αιχμές για τη διοργάνωση – Ευχαριστίες προς τον κόσμο της Άρτεμις Αχαρνών [pic]

Δεσποτάκης
Η Άρτεμις Αχαρνών ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ στην πρώτη συμμετοχή της. Ο ιδρυτής και προπονητής της ομάδας του Μενιδίου, Μάριος Δεσποτάκης, με μακροσκελή δημοσίευσή του έκανε έναν σύντομο απολογισμό της σεζόν.
Ο κόουτς Δεσποτάκης δεν παρέλειψε να αφήσει τις αιχμές του για τη διοργάνωση, καθώς όπως είπε το πλεονέκτημα έδρας που χάθηκε ήταν καθοριστικό για τις εξελίξεις.
Τέλος ο κόουτς Δεσποτάκης  δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Καισαριανής προκειμένου να υποστηρίξει την Αρτέμιδα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Δεσποτάκης είναι και προπονητής της Ελευθερίας Μοσχάτου με την οποία βρέθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών στα Χανιά.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μάριος Δεσποτάκης:

«Χτες το βράδυ η ανδρική μας ομάδα ολοκλήρωσε τις φετινές τις υποχρεώσεις με παλικαριά, περηφάνια και αξιοπρέπεια! Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο, όπως άλλωστε έκαναν και ολόκληρη την χρονιά.
Σαν προπονητής τους είμαι πολύ υπερήφανος για αυτούς, γιατί πέρα από πολύ καλοί παίκτες είναι όλοι τους και πάρα πολύ καλά παιδιά!
Η πρώτη μας (ουσιαστικά) σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ είχε σαν στόχο την καθιέρωση στην κατηγορία.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Πλου Ν. τον περασμένο Σεπτέμβρη δημιούργησε την αίσθηση σε κάποιους ότι η ομάδα θα κινδύνευε ακόμα και με υποβιβασμό… Αντί αυτού όμως η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού. Μπήκε πολύ εύκολα στα play offs την ανόδου και θα μπορούσε να έχει πλεονέκτημα έδρας εάν ”κάποιοι” ήξεραν (ή ήθελαν) να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, τις οποίες δεν πήραν ποτέ…

Ένα πλεονέκτημα έδρας που όπως φάνηκε ήταν καθοριστικό, αλλά δεν πειράζει…

Το ανδρικό τμήμα είναι απόλυτα επιτυχημένο γενικότερα. Μέσα σε 4 χρόνια από την σύστασή του, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην ελίτ του Αθηναϊκού μπάσκετ και να πρωταγωνιστεί εκεί! Παίζει ελκυστικό μπάσκετ, είναι ΟΜΑΔΑ στα καλά και στα άσχημα και όλοι όσοι είναι κοντά μας, απολαμβάνουν αυτό το συναρπαστικό ”ταξίδι” διαρκείας….!!!
Οι αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε και φέτος ήταν πάρα πολλές. Οι τρικλοποδιές ακόμα περισσότερες… Αλλά αυτά θα τα πούμε σύντομα, πολύ αναλυτικά πλέον, για να μπουν και κάποια πράγματα στην θέση τους…
Δεν γίνεται να μην αναφερθώ στον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ! Αξιοπρεπέστατος, ποιοτικός και πολύ θερμός, χωρίς ίχνος καφρίλας και αλητείας. Γέμιζε σε κάθε ματς τον Κόκκινο Μύλο, ενώ και στα εκτός έδρας ματς, πολλοί ήταν εκείνοι που ακολουθούσαν! Ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα, έγινε ένα με αυτήν και της έδωσε δύναμη και πάθος!
Το αποκορύφωμα ήταν η παρουσία στην ”επικίνδυνη” Καισαριανή! Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα περισσότερους από 100 φιλάθλους μας να γεμίζουν την μια εξέδρα και να υποστηρίζουν θερμά την ομάδα!!! Αυτό θέλει πολύ μαγκιά και πολύ αγάπη για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα!
Κλείνοντας θα αναφερθώ στους χορηγούς μας ξεκινώντας από την GEMMA Λιπάσματα Σπόροι Υγειονομικής σημασίας, τον Μεγάλο Χρυσό Χορηγό μας! Νίκο σε ευχαριστώ προσωπικά για την τεράστια στήριξη, η οποία ήταν καθοριστική για το ανδρικό τμήμα και πολύτιμη για τον σύλλογο γενικότερα.
Ευχαριστούμε επίσης τον Όμιλος Ιατρική Διάγνωση για την σταθερή παρουσία του δίπλα μας, μια παρουσία που βοηθάει ουσιαστικά την προσπάθεια μας.
Τέλος ευχαριστούμε την Vips Security – Εταιρεία Security για την στήριξη και την πολύτιμη βοήθειά της προς τον σύλλογο.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ !
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ – Μία ΟΜΑΔΑ, μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!»
artemis acharnon scaled
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…