Κεντρική Ασίστ Shadow Αποκάλυψη: Ο Σπανούλης στο Survivor

Αποκάλυψη: Ο Σπανούλης στο Survivor

Στο Survivor ο Σπανούλης

Το Survivor -λένε αυτάρεσκα- είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Η μεγαλύτερη έγινε σήμερα. Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και σε λίγες ημέρες θα κάνει εντυπωσιακή είσοδο! Πρόκειται για τον μεγαλύτερο «παίκτη», που έχει μπει ποτέ στο Survivor. Για να συμβεί αυτό, από τη μια ο Ατζούν έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, από την άλλη υπήρξαν πολλές μικρές λεπτομέρειες, που συντέλεσαν για να πάρει ο Kill Bill τη μεγάλη απόφαση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βαλέρια Χοψονίδου, αδερφή τής Ολυμπίας, μπήκε στο Survivor. Ο Βασίλης παρακολουθούσε με τη σύζυγό του το τηλεπαιχνίδι. Πληροφορίες λένε ότι ήταν… σκληρός στην κριτική του, ενίοτε κι επικριτικός. Η μόνιμη απάντηση της Ολυμπίας ήταν «καλά τα λες από τον καναπέ. Να δω τι θα έκανες αν ήσουν εκεί». Αυτή ήταν η… σπίθα, που άναψε τη φωτιά.

Βεβαίως, από μόνο του το γεγονός, δεν μπορούσε να οδηγήσει τον Σπανούλη στη Δομινικανή Δημοκρατία. Την ίδια στιγμή, ο Ατζούν είχε στοχεύσει στο να «ψήσει» τον κορυφαίο σκόρερ της Ευρωλίγκας. Άλλωστε, ο ίδιος είναι λάτρης τού μπάσκετ, γι’ αυτό κι ενίοτε το μεγάλο δώρο προς τους διαγωνιζόμενους είναι να παρακολουθήσουν αγώνα στο ΝΒΑ.

Η πολυτελής κρουαζιέρα

Παρότι η Βαλέρια έμεινε λίγο στο Survivor, ο Ατζούν κράτησε επαφή μαζί της. Μάλιστα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η οικογένεια Σπανούλη έκανε το καλοκαίρι μεγάλη κρουαζιέρα, με το πολυτελές σκάφος του Τούρκου παραγωγού. Εκεί άρχισε να… ψήνει τον Σπανούλη, να μπει στο παιχνίδι.

Αρχικά ο Βασίλης ήταν αρνητικός, όμως είχε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της Ολυμπίας. Στο κόλπο, άθελά της, μπήκε κι η Βαλέρια. To challenge ήταν ενδιαφέρον, αλλά για να καμφθούν οι αντιρρήσεις του Σπανούλη, έπρεπε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Ατζούν.

Όπως λένε κύκλοι της παραγωγής, το ποσό που θα παίρνει για κάθε μέρα παραμονής του ο πρώην μπασκετμπολίστας είναι… «μυθικό». Είναι, όμως, δεδομένο ότι η τηλεθέαση θα εκτοξευτεί. Και βέβαια, ο Σπανούλης δεν μπορούσε παρά να ενταχθεί στην κόκκινη ομάδα.

Ο Σπανούλης κι ο Σοϊλέδης

Έως τώρα την παράσταση στο Survivor κλέβει ο Άρης Σοϊλέδης. Οι παραγωγοί τού τηλεπαιχνιδιού γνώριζαν ότι θα μπει ο Σπανούλης, γι’ αυτό κι άλλαξαν τις ομάδες. Γι’ αυτό και πήγε στους μπλε ο Σοϊλέδης, για να υπάρχουν επικές μονομαχίες.

Ο τραυματισμός του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού «πάγωσε» τον Ατζούν. Ευτυχώς, ο Σοϊλέδης γλίτωσε τα χειρότερα κι έτσι το σενάριο δεν… κάηκε.
Ο Σπανούλης αναμένεται να μπει στο παιχνίδι λίγο πριν το Πάσχα. Ήδη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και προετοιμάζεται. Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν πως είναι τελειομανής κι ότι δεν θέλει να χάνει ούτε στο… τάβλι. Οι πληροφορίες λένε πως έχει προσλάβει ατομικό προπονητή, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος κι ανταγωνιστικός.

Δεν μένει παρά η ανακοίνωση, που θα μας καθηλώσει μπροστά από τις τηλεοράσεις μας. Ποιος θα φαντάζονταν ότι ο Σπανούλης θα έπαιρνε μέρος στο Survivor. Όλα γίνονται…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του

Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν. Στην Τουρκία βρίσκετ…