Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Αντωνιάδης για την κρίση που πέρασε στο γάμο του – «Οι σχέσεις είναι μαραθώνιος»

Αντωνιάδης για την κρίση που πέρασε στο γάμο του – «Οι σχέσεις είναι μαραθώνιος»

xristos antoniadis e1649066138261 jpg

Ο Χρίστος Αντωνιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων, και για την κρίση που είχε περάσει με τη σύζυγό του.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την κρίση που είχε περάσει με τη σύζυγό του.

Έχετε κάνει ποτέ κάτι με θαυμάστριά σας ή το αποφύγατε;

Δεν είχα κανένα θέμα. Αν αισθανόμουν καλά, το προχωρούσα. Και τη γυναίκα μου σε μαγαζί την γνώρισα. Ήρθε να με ακούσει εκεί που τραγουδούσα πριν από 14 χρόνια και μετά από 3 μήνες μείναμε μαζί. Υπήρξε ένα φλερτ και σιγά σιγά γίναμε ζευγάρι.

Με την σύζυγό σας περάσατε μια κρίση παλαιότερα. Τώρα είστε καλά;

Είμαστε καλά! Οι σχέσεις είναι μαραθώνιος. Θέλουν συνεχή προσπάθεια και υποχωρήσεις. Όλα είναι αντιμετωπίσιμα, αν και εφόσον υπάρχει μεγάλη αγάπη. Η καψούρα κάποια στιγμή τελειώνει και παίρνει τη θέση της η βαθιά αγάπη, η οποία είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα.

Τι είδατε σε εκείνη και αποφασίσατε να πορευτείτε μαζί της;

Την γνώρισα σε μια εποχή που ήθελα να ξεφύγω από τις εφήμερες σχέσεις, γιατί ένιωθα ότι περισσότερο ξοδεύομαι παρά κερδίζω από αυτό. Είδα σε εκείνη μια αγνότητα, ένα λιμάνι, μια αγνή αγάπη, που δεν είχε σχέση με τη νύχτα. Γι’ αυτό και μόλις την γνώρισα, έκανα αυτήν την αποχή από τις πίστες. Ήθελα να ζήσω λίγο αλλιώς.

Τώρα που επιστρέψατε στη νύχτα, την ενοχλεί αν σας προσεγγίσουν θαυμαστές;

Φροντίζω να μην της δίνω δικαιώματα να ενοχληθεί. Αλλά ακόμα κι αν της δώσω, ξέρει να τα αντιμετωπίζει, καθώς γνωρίζει μέχρι πού φτάνω. Πάντα υπάρχει φλερτ όταν είμαι στη σκηνή, έτσι γίνεται σε αυτή τη δουλειά, πρέπει να φλερτάρεις με το κοινό σου. Της το έχω εξηγήσει όμως και πιστεύω το έχει καταλάβει.

Πηγή: Zappit

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…