Κεντρική Basket League Άρης Άλκης Καμπανός: Διοργανώνεται τουρνουά μπάσκετ 3×3 στην μνήμη του

Άλκης Καμπανός: Διοργανώνεται τουρνουά μπάσκετ 3×3 στην μνήμη του

Τουρνουά 3Χ3 στη μνήμη του Άλκη Καμπανού θα διοργανώσει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στις 14 και 15 Μαΐου στην πλατεία Αριστοτέλους.

H Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συντάσσεται της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση και εξάλειψη της οπαδικής βίας. Παρότι είναι ακόμη «νωπές» οι μνήμες από την τραγική δολοφονία του 19χρονου Άλκη, τα επεισόδια οπαδικής βίας συνεχίζονται.

Αναζητώντας λοιπόν νέες ενέργειες για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και των νέων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα πραγματοποιήσουν Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3Χ3. Το οποίο και θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Μαΐου 2022 στην Πλατεία Αριστοτέλους. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν Αστυνομικοί και απλοί πολίτες. Μια συμβολική εκδήλωση στην μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Στον ίδιο χρόνο και χώρο, θα πραγματοποιηθεί και η έναρξη του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 3×3 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Ο συγκερασμός των δύο δράσεων έχει υψηλό συμβολισμό. Στέλνωντας ένα ηχηρό μήνυμα από την καρδιά της Θεσσαλονίκης και προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν πρέπει να σκοτώνει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Επιστολή διαμαρτυρίας από τον Άρη κατά των ομάδων του BCL

Την δυσαρέσκεια του για την επιλογή των ομάδων που θα παίξουν στο Basketball Champions Lea…