Κεντρική Διεθνή Eurocup Αλιμπίγεβιτς: «Είχανε τη Μπούρσασπορ στην 20η θέση του Eurocup…»

Αλιμπίγεβιτς: «Είχανε τη Μπούρσασπορ στην 20η θέση του Eurocup…»

Αλιμπίγεβιτς

Ο Αλιμπίγεβιτς καθοδηγεί τη Μπούρσασπορ σε μια τρομερή σεζόν! Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Mozzart Sport.

Η Μπούρσασπορ αρχικά απέκλεισε την Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς και στη συνέχεια την Τσεντεβίτα, επί της οποίας επικράτησε με 85-83. Πλέον από την 20η θέση που την έδιναν τα προγνωστικά ο Αλιμπίγεβιτς πάει με την ομάδα του στα ημιτελικά του Eurocup.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλιμπίγεβιτς:

«Ελέγξαμε το παιχνίδι για 38 λεπτά και θεωρώ ότι αξίζαμε να κερδίσουμε με όλα τα προβλήματα με φάουλ και με κάποιες αποφάσεις των διαιτητών που ήταν εντελώς ανεξήγητες για μένα. Αλλά είναι καλό να μην μπω σε αυτές. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα είναι κάτι που πρέπει να αφήσουμε πίσω και να πάμε παρακάτω».

Σχετικά με την φετινή πορεία της τουρκικής ομάδας εξήγησε ότι «ο σύλλογος συνεχίζει να ονειρεύεται. Είπα ότι αυτή είναι η πιο όμορφη ιστορία στην Ευρώπη, ένα κλαμπ που ήταν 20ο στην κατάταξη κάποιων Μέσων πριν την έναρξη του Eurocup.Μας δόθηκε η μικρότερη ευκαιρία να κάνουμε το οτιδήποτε και τώρα είμαστε στα ημιτελικά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Προμετέι – Άρης 95-67

Δεν τα κατάφερε ο Άρης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup Ο Άρης δεν τα κατάφερε…