Κεντρική Basket League Αγραβάνης: «Να…τριτώσει το καλό»

Αγραβάνης: «Να…τριτώσει το καλό»

Αγραβάνης

Ο Προμηθέας σε εξ αναβολής αγώνα για τη Basket League, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και ο Δημήτρης Αγραβάνης μέσω του blog του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στο ματς.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Μετά από μια μικρή διακοπή για εμάς λόγω του Πάσχα, επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση, συνεχίζοντας το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα, με πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αντίπαλος μας είναι ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία και φυσικά δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, πέρα από τη νίκη, ώστε να διακόψουμε ένα άσχημο σερί για εμάς, με τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, που παλεύει να μπει στα Playoffs και είναι ιδιαίτερα ισχυρός και σκληροτράχηλος, όταν παίζει μπροστά στο κοινό του.

Προέρχονται από μια “κακή” ήττα για αυτούς, καθώς έχασαν στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τον Άρη και είναι δεδομένο πως θα μπουν με ένα έξτρα κίνητρο κόντρα στον Προμηθέα, ώστε να ρεφάρουν την ήττα αυτή.

Έχουμε αγωνιστεί άλλες δύο φορές εναντίον τους φέτος, αμφότερες στην Πάτρα, όπου πανηγυρίσαμε ισάριθμες νίκες. Θέλουμε να…τριτώσει το καλό, αν και γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης.

Μετά την αλλαγή προπονητή, είχαμε κάποιες μέρες στη διάθεσή μας να δουλέψουμε με τον coach Γιατρά και να αφομοιώσουμε εκ νέου τα “θέλω” του και την φιλοσοφία του. Είμαι αισιόδοξος πως ορισμένα από τα πράγματα που έχουμε δουλέψει θα αρχίσουν να αποδίδουν και στην πράξη και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…