Κεντρική Γυναίκες Βιντσιλαίου: «Ελαζίγκ Σ’ Αγαπώ»

Βιντσιλαίου: «Ελαζίγκ Σ’ Αγαπώ»

Βιντσιλαίου

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος στην Τουρκία τελείωσε και η Βιντσιλαίου αποχωρεί από την Ελαζίγκ με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Όπως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ διαβάσατε στο ebasket.gr, η διεθνής γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα της στη Ντινάμο Σάσαρι και την Ιταλία.

Η Ελληνίδα γκαρντ κατέγραψε 13 συμμετοχές με τις «μπορντό». Βρέθηκε στο παρκέ για 30.8 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι. Σε αυτά σημείωσε 11.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 3.4 ασσίστ και 2.1 κλεψίματα και 7 κερδισμένα φάουλ ανά αγώνα .

Η Βιντσιλαίου με ανακοίνωσή της στα social media εξέφρασε την εκτίμησή της τόσο ως προς τον Σύλλογο, όσο και ως προς την πόλη της Ελαζίγκ.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βιντσιλαίου:

«Θα ήθελα να αφιερώσω ένα λεπτό και να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στον οργανισμό της Elazig. Αγάπησα την πόλη και το Σύλλογο, τον οποία είχα την τιμή να αποκαλώ «Σπίτι» τους τελευταίους μήνες. Οι καταπληκτικοί οπαδοί μας και όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόμουν στην πόλη, άνοιξαν την αγκαλιά τους και με αγκάλιασαν. Αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τις συμπαίκτριές μου, τους Διευθυντές του Συλλόγου, όλο το προσωπικό της ομάδας, τον Δήμαρχο και όλους όσους συμμετείχαν. Σας ευχαριστώ που με είχατε μαζί σας. Θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων και όλοι θα έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Seni seviyorum Elazig!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …