Κεντρική Γυναίκες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ: Η νέα ομάδα της Αγγελικής Βιντσιλαίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ: Η νέα ομάδα της Αγγελικής Βιντσιλαίου

Βιντσιλαίου ομάδα

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΈΣ πληροφορίες του ebasket.gr, η Ελληνίδα γκαρντ Αγγελική Βιντσιλαίου θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ιταλία και την Ντινάμο Σάσσαρι. Η μεγάλη εξέλιξη της Ελληνίδας παίκτριας επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά.

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για την Αγγελική Βιντσιλαίου, η οποία θα μετακομίσει από το τουρκικό πρωτάθλημα και την Ελαζίγκ στην Ιταλία. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Τουρκία ολοκληρώθηκε με την γκαρντ των «μπορντό» να απουσιάζει από παιχνίδια μόνο λόγω κορωονοϊού.

Η 23χρονη guard ξεκίνησε την σεζόν στον Παναθηναϊκό με τον οποίο συμμετείχε στους ομίλους του Eurocup.

Η κορυφαία εμφάνιση της παρουσίας της με τα πράσινα ήταν ο αγώνας κόντρα στην Polkowice, στον οποίο κατέγραψε 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 μπλοκ σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Συνολικά στην φάση των ομίλων του Eurocup με το «τριφύλλι» κατέγραψε 7.4 πόντους, 2.8 ασσίστ, 1.8 κλεψίματα, 2.2 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα (42.9% δίποντα , 50.0% τρίποντα).

Τον Δεκέμβριο η διεθνής γκαρντ μετακόμισε στην Τουρκία για την επίσης συμμετέχουσα στους ομίλους του Eurocup, Elazig.

Στη γειτονική χώρα η Βιντσιλαίου κατέγραψε 13 συμμετοχές με τη φανέλα της Ελαζίγκ:

Βρέθηκε στο παρκέ για 30.8 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι. Σε αυτά σημείωσε 11.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 3.4 ασσίστ και 2.1 κλεψίματα και 7 κερδισμένα φάουλ ανά αγώνα .

Η εκρηκτική γκαρντ πέτυχε δυο σημαντικές διακρίσεις, καθώς αποχωρεί από το τουρκικό πρωτάθλημα ούσα πρώτη σε κερδισμένα φάουλ και τέταρτη σε κλεψίματα!

Επόμενος σταθμός της θα είναι η σπουδαία Dinamo Sassari, με την μετακόμισή της στην Σαρδηνία να αναμένεται την Πέμπτη 31/3.

Η Sassari συμμετείχε φέτος στους Ομίλους του Eurocup.

Στο Ιταλικο Πρωταθλημα βρίσκεται στην 10η θεση (στην Serie A αγωνίζονται 14 ομαδες) και στο ρόστερ της ξεχωρίζουν οι WNBAers Jessica Shepard και Maggie Lucas, καθώς και η διεθνής Σέρβα Πρωταθλήτρια Ευρώπης Maja Skoric.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…