Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τόμας: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει παίκτες που γνωρίζουν την ιστορία της ομάδας»

Τόμας: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει παίκτες που γνωρίζουν την ιστορία της ομάδας»

Τόμας

Ο ΝτεΣόν Τόμας μίλησε στο basketnews όπου αναφέρθηκε στην θητεία του στην Ιαπωνία, την επιστροφή του στην Ευρώπη και την Μπάγερν, αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την θητεία του στην Ιαπωνία και τη μεταγραφή του στην Μπάγερν: «Η Ιαπωνία ήταν καταπληκτική και είχα μια υπέροχη εμπειρία στο Τόκιο. Οικονομικά ήταν υπέροχα και το Τόκιο είναι μια ωραία πόλη. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και το επίπεδο των παικτών ανεβαίνει συνεχώς. Αυξάνεται κάθε χρόνο. Η Ιαπωνία ήταν μια περιπέτεια, αλλά μετά, γρήγορα είχα ξανά την Euroleague στο μυαλό μου, ήταν απαραίτητο για μένα.

Σκέφτηκα ότι αν ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη, θα υπήρχαν κάποιες πιθανότητες. Πολλοί παίκτες και πρώην συμπαίκτες έλεγαν: “Ωχ, η Euroleague μας έλειψε”, οπότε, ήταν καλό που είχα την ευκαιρία με την Μπάγερν Μονάχου».

Για τον Παναθηναϊκό: «Στην Euroleague, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να παίζεις. Είχαν μερικούς τραυματισμούς, όπως ο Παπαπέτρου, ο οποίος ήταν τραυματισμένος για πολύ καιρό. Δεν πρόλαβα να τους δω πέρυσι επειδή ήμουν στην Ιαπωνία, αλλά θα έλεγα το εξής: πρέπει να φτιάξεις μια ομάδα με έμπειρα παιδιά που είναι πρόθυμα να πάνε εκεί έξω και να παίξουν σκληρά για τον Παναθηναϊκό.

Αυτό είναι το θέμα του Παναθηναϊκού, παίκτες που θα παίξουν σκληρά για την ομάδα και επίσης για την οργάνωση και την ιστορία που έχουν. Από την εμπειρία μου παίζοντας για τον Παναθηναϊκό, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να βασίζεται: να γνωρίζεις την ιστορία του συλλόγου και τι χρειάζεται για να κερδίσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…