Κεντρική NBA Τα αποτελέσματα του NBA [vid]
NBA

Τα αποτελέσματα του NBA [vid]

Λεμπρόν NBA

Τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα στο NBA. Οι Λέικερς μπορεί να γνώρισαν μια ακόμα ήττα, ωστόσο είδαν τον Λεμπρόν να γίνεται ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος. Οι Μπακς χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο υπέστησαν συντριβή από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Μιλγουόκι Μπακς 138-119

Οι Μπακς υπέστησαν βαριά ήττα από τους Τίμπεργουλβς. Απόντος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον γόνατο οι Μπακς παίζοντας κακό μπάσκετ γνώρισαν την ήττα από μια εκ των ευχάριστων φετινών εκπλήξεων. Οι Καρλ- Άντονι Τάουνς και Άντονι Έντουαρντς ξεχώρισαν για τους νικητές με 25 πόντους ο καθένας. Από τους απογοητευτικούς Μπακς Μίντλετον και Λόπεν σημείωσαν 15 πόντους ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε άλλους 10.

Ουίζαρντς – Λέικερς 127-119

Στην Ουάσινκτον οι Ουίζαρντς επιβλήθηκαν 127-119 των Λέικερς. Για μια ακόμα φορά ο Βασιλιάς Λεμπρόν Τζέιμς ήταν εξωπραγματικός πετυχαίνοντας 38 πόντους. Ο σούπερ σταρ των Λέικερς έγινε ο δεύτερος σκόρερ του NBA ξεπερνώντας τον  Καρλ Μαλόουν. Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Ο Βασιλιάς χρειάζεται 1.440 πόντους για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην 75έτη ιστορία της λίγκας. Εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό είναι πολύ πιθανό να γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην σπουδαία καριέρα του.

Στα της αναμέτρησης, οι Ουίζαρντς είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος σημείωσε 27 πόντους. Για τους Λέικερς τον εκπληκτικό Λεμπρόν ακολούθησε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με 22 πόντους.

The history-making bucket from LeBron James. 👑

Χόρνετς – Μάβερικς 127-108

Στη Σάρλοτ οι Χόρνετς σταμάτησαν τον Λούκα Ντόνσιτς και την παρέα του επικρατώντας των Μάβερικς 127-108. Για τους νικητές ο Πι Τζέι Ουάσινκτον πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση την φετινή σεζόν με 21 πόντους. Ο Ντόνσιτς ήταν σε μια ακόμα αναμέτρηση συγκλονιστικός πετυχαίνοντας 37 πόντους αλά αυτό δεν αρκούσε για το Ντάλας.

 

Καβαλίερς – Πίστονς 113-109

Με τον Ντάριους Γκάρλαντ να πραγματοποιεί το 12ο double-double στην σεζόν(24 πόντοι, 12 ασίστ) οι Καβαλίερς επιβλήθηκαν 113-109 των Πίστονς. Ο Τζεράμι Γκράντ βρέθηκε σε μαγική βραδιά πετυχαίνοντας 40 πόντους. Παρόλα αυτά, οι Πίστονς δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα και πλέον οι πιθανότητες συμμετοχής τους στα play-in μειώνονται δραματικά.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…