Κεντρική Ψαγμένα Σταμάτη στο ebasket: «Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το Κύπελλο» [audio]

Σταμάτη στο ebasket: «Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το Κύπελλο» [audio]

Σταμάτη Ολυμπιακός σημαία

Η Εβίνα Σταμάτη αμέσως μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί των Χανίων με το ευρύ 90-52 μίλησε στο ebasket. Μιας και το εν λόγω ματς δεν προσφερόταν για ιδιαίτερη κριτική, η αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε αναλυτικά τόσο στο ντέρμπι της Λεωφόρου και τη μεγάλη νίκη της ομάδας της, όσο και στο επερχόμενο Final 4 του Κύπελλου Ελλάδας.

Σχετικά με την άνετη νίκη κόντρα στα Χανιά, η Σταμάτη έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο επικεντρωμένες είναι οι «ερυθρόλευκες» στο Final 4 του Κυπέλλου. «Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, ναι ήταν σχετικά εύκολο δεδομένου και του σκορ. Εμείς θέλαμε να μπούμε μέσα και να βάλουμε ενέργεια για να δουλέψουμε  αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μπροστά μας για το final four», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σταμάτη: «Τα πέντε τελευταία ήταν τα καλύτερά μας και τα πιο κρίσιμα»

Η Εβίνα Σταμάτη έκανε μια τρομερή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη των «ερυθρόλευκων» έχοντας 20 πόντους, με 4/7 τρίποντα. Όταν η κουβέντα πήγε στο ντέρμπι εκείνη στάθηκε στα τελευταία πέντε λεπτά. Όπως είπε είναι τα καλύτερα της ομάδας της, αλλά και τα πιο κρίσιμα.

stamati leoforos e1648042698709

«Όσον αφορά για το παιχνίδι στη Λεωφόρο, ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ένα κλειστό παιχνίδι. Νομίζω τα τελευταία πέντε λεπτά μας έδωσαν τη νίκη γιατί είχαμε περισσότερο καθαρό μυαλό», επεσήμανε αρχικά η έμπειρη αθλήτρια.

Στη συνέχεια τόνισε: «Παίξαμε περισσότερο με συνοχή όπως και η άμυνά μας ήταν περισσότερο πιεστική. Τις αναγκάσαμε να κάνουν κάποια εύκολα λάθη. Νομίζω αυτά τα δύο ήταν τα κύρια σημεία. Τα τελευταία πέντε λεπτά ήταν τα πιο κρίσιμα και τα καλύτερά μας», σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταμάτη.

«Το περιμένουμε πως και πως – Θα κάνουμε τα πάντα να πάρουμε το Κύπελλο»

Τέλος, η συζήτηση κατέληξε στο Κύπελλο γυναικών. Ο κάτοχος του τίτλου θα κριθεί στα Χανιά. Εκεί, στην κρητική πόλη θα βρεθεί και ο «αιώνιος» αντίπαλος Παναθηναϊκός. Μάλιστα, «πράσινες» και «ερυθρόλευκες» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον μεγάλο ημιτελικό του θεσμού, ο οποίος διεξάγεται ξανά μετά από δυο σεζόν λόγω κορωονοϊού.

«Το κύπελλο είναι πάντα μία ιδιαίτερη διοργάνωση. Συνήθως λένε ότι τα outsider και τα φαβορί είναι άνευ σημασίας. Θεωρητικά εμείς και ο Παναθηναϊκός είμαστε φαβορί. Θα τον αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό, οπότε για τον περισσότερο κόσμο θα είναι σαν τελικός», σημείωσε αρχικά η Εβίνα Σταμάτη.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού  τόνισε ότι το Κύπελλο είναι ιδιαίτερη διοργάνωση και όλες το περιμένουν πως και πως. «Το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση και την περιμένουμε πώς και πώς γιατί δεδομένης της κατάστασης των τελευταίων δύο ετών έχουμε να δούμε και κύπελλο νομίζω από τη σεζόν 2019-20 αν δεν κάνω λάθος», ανέφερε αρχικά ενώ κατέληξε ότι «Είναι ο πρώτος μας στόχος και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το κύπελλο».

Μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις της αρχηγού του Ολυμπιακού Εβίνας Σταμάτη

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Αταμάν και ο πανζουρλισμός στα αποδυτήρια (vid)

Πανζουρλισμός και μπουγέλα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά…