Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σλούκας: «Πάντα είναι ξεχωριστό το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός» [vid]

Σλούκας: «Πάντα είναι ξεχωριστό το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός» [vid]

Σλούκας basket

Λίγες ώρες μετά το διπλό στο Κάουνας, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό (17/03, 21.00), στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο Κώστας Σλούκας έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Αφήνουμε πίσω μας όλα τα παιχνίδια και αυτό με τη Ζάλγκιρις, για να επικεντρωθούμε σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό που είναι ο αιώνιος αντίπαλος και φυσικά θα είναι πάντα ξεχωριστό αυτό παιχνίδι», τόνισε ο Κώστας Σλούκας.

Ερωτηθείς για το αν η τακτική θα είναι το κλειδί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, απάντησε: «Η τακτική πάντα παίζει ρόλο σε ένα παιχνίδι, αλλά μεγαλύτερο ρόλο παίζουν η θέληση, η αποφασιστικότητα, το καθαρό μυαλό και οι αποφάσεις. Και η έδρα παίζει ρόλο, όμως τα τελευταία χρόνια τα ματς Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού έχουμε συνηθίσει να μην παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Θεωρώ ότι αύριο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και με τη βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να κάνουμε μια ακόμη νίκη στην Ευρωλίγκα».

Τέλος, για το αν υπάρχει κόπωση λόγω του ταξιδιού στο Κάουνας, ξεκαθάρισε: «Είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Για αυτό οι πρόεδροι μας παρέχουν αεροπλάνο, πτήσεις τσάρτερ,  κάτι που μας επιτρέπει να γυρίσουμε αμέσως στα σπίτια μας για να ξεκουραστούμε. Έχουμε μια μέρα ξεκούρασης, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και να δουλέψουμε όσο προλαβαίνουμε και μπορούμε, γιατί όπως είπα το αυριανό είναι παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Ένα πάντα ξεχωριστό ένα παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός».

Σε βίντεο τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…