Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ ΣΕΠΚ: Επανέρχονται οι υποτροφίες για το εξωτερικό

ΣΕΠΚ: Επανέρχονται οι υποτροφίες για το εξωτερικό

σεπκ

Ο ΣΕΠΚ ανακοίνωσε πως μετά από δυόμιση χρόνια, επιστρέφουν οι υποτροφίες για το εξωτερικό. Η Ισπανία, η Γερμανία και η Ιταλία είναι οι φετινοί προορισμοί, με τους προπονητές – μέλη του Συνδέσμου να είναι ήδη σε Βαλένθια και Μόναχο, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τρόπο δουλειάς κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων και φυσικά να αντλήσουν άπλετο υλικό, το οποίο εν συνεχεία θα μοιραστούν με όλα τα μέλη του ΣΕΠΚ.

Ήδη, ο Λάμπρος Μπάρτζος και ο Νίκος Φραγκούλης βρίσκονται στη Βαλένθια, ως επισκέπτες στον ισπανικό σύλλογο, που -μεταξύ άλλων- διαθέτει τις κορυφαίες προπονητικές εγκαταστάσεις για τα τμήματα υποδομής.

Οι δύο προπονητές είχαν στη διάρκεια της Δευτέρας 21 Μαρτίου, την πρώτη επαφή με τους συναδέλφους από την Ισπανία, συνομίλησαν και αντάλλαξαν τις πρώτες πληροφορίες.

Όπως θα συμβεί επίσης για τους προπονητές – μέλη που έχουν ταξιδέψει στη Γερμανία κι εκείνους που τις προσεχείς ημέρες θα βρεθούν στην Ιταλία, ο ΣΕΠΚ θα ενημερώνει σχεδόν επί καθημερινής βάσης για όσα συμβαίνουν.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…