Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Νέα απάτη στο Tinder με «θύμα» τον Αργυρό

Νέα απάτη στο Tinder με «θύμα» τον Αργυρό

tinder e1648056653542

Χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας εύρεσης συντρόφων «Tinder» παρίστανε τον τραγουδιστή Κωσταντίνο Αργυρό και ζητούσε από γυναίκες… γυμνές φωτογραφίες και βίντεο

Ένας «απατεώνας» στην Αυστραλία δημιούργησε ψεύτικο προφίλ στο Tinder – όπου χρησιμοποίησε φωτογραφίες του δημοφιλούς τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού, χωρίς φυσικά να πάρει την άδειά του.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα αυστραλιανό μέσο ενημέρωσης, περιγράφοντας την απίστευτη ιστορία της 23χρονης Torrie Marshall.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας υπέκλεψε τις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και υποδυόταν έναν Έλληνα επιχειρηματία με το όνομα «Στέλιος». Η 23χρονη ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον άνδρα που συνομιλούσαν για έξι ολόκληρους μήνες, εκείνος ωστόσο της ζητούσε πρώτα γυμνές τις φωτογραφίες. Όταν εκείνη τις έστειλε, το προφίλ διαγράφηκε.

«Ήταν προφανώς πολύ ελκυστικός αλλά νομίζω ότι όσο ο καιρός περνούσε είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ αλλά και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε συναισθηματική σύνδεση και δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι με άντρες της ηλικίας μου», δήλωσε σχετικά η γυναίκα.

Πηγή:Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…