Κεντρική Elite League Μπουρούσης: «Δεν θα παίξω του χρόνου»

Μπουρούσης: «Δεν θα παίξω του χρόνου»

Μπουρούσης

Ο παίκτης της Καρδίτσας Γιάννης Μπουρούσης τόνισε στις δηλώσεις του ότι δεν θα παίξει την επόμενη χρονιά στην ενεργό δράση.

Ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε στην ενεργό δράση για λογαριασμό της Καρδίτσας, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στην Basket League. Ωστόσο έκανε σαφές ότι την επόμενη χρονιά δεν θα παίξει. Επιπλέον μίλησε για την εθνική Ελλάδας και την διοίκηση της ΕΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουρούση

Για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Καρδίτσα και την πορεία προς την άνοδο:

«Δεν ήταν εύκολο για εμένα να πάρω αυτή την απόφαση και να έρθω να παίξω. Γνώριζα ότι δεν θα μπορώ να κάνω σχεδόν καθόλου προπόνηση. Ήταν μια απόφαση που πήρε καθαρά για τη διοίκηση της ομάδας, την οποία τα τελευταία χρόνια βοηθούσα από απόψη. Φέτος, είπα ότι τα πόδια μου ακόμα μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο και σε ένα δύσκολο ματς. Κακά τα ψέματα, έχουμε μεγαλώσει. Δεν πίστευα ότι θα παίξω 27′. Κατάφερα να βοηθήσω, να βάλω το λιθαράκι μου για να πάει η ομάδα στην Α1».

Για τις «μάχες» του κόντρα στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη:

«Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί. Έχουμε μεγάλη αγάπη και σεβασμό ο ένας προς τον άλλον. Του ευχήθηκα να είναι στην Α1, όπως φαίνεται μέσω των μπαράζ».

Για τα πλάνα του την επόμενη σεζόν:

«Δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ, γιατί δεν θα μπορώ να κάνω προπονήσεις. Η Α1 έχει απαιτήσεις. Η ομάδα θα έχει απαιτήσεις. Οπότε, πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά θα βοηθάω την ομάδα από άλλο πόστο».

Για την Εθνική Ομάδα:

«Η Εθνική Ομάδα για εμένα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και της καρδιάς μου, όπως και όλοι όσοι έχουν περάσει από εκείνη. Είναι η Εθνική Ομάδα της χώρας μου. Ο αθλητισμός γενικά έχει λίγες χαρές. Όμως, έχω γευτεί ασύλληπτες και ανεπανάληπτες στιγμές με την Εθνική. Ακόμα και οι κακές στιγμές για εμένα είναι καλές, γιατί ήμουν με την Εθνική Ομάδα».

Για την νέα διοίκηση της ΕΟΚ:

«Η καινούργια διοίκηση έχει βάλει καλούς μου φίλους. Προσπαθούν να χτίσουν το μπάσκετ και την Εθνική Ομάδα από την αρχή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …