Κεντρική Γυναίκες Στα Χανιά θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου γυναικών

Στα Χανιά θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου γυναικών

Κύπελλο γυναικών Χανιά

Στα Χανιά θα διεξαχθεί το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, με τις ημερομηνίες να είναι 8-10 Απριλίου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Κρήτη.

Για ακόμη μία φορά η Κρήτη δείχνει την αγάπη της για το μπάσκετ φιλοξενώντας άλλη μία μεγάλη διοργάνωση. Πρόσφατα είχε φιλοξενήσει το final four του κυπέλλου μπάσκετ ανδρών στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου με τεράστια επιτυχία.

Αρκετές φορές έχει φιλοξενήσει και ματς της εθνικής γυναικών αλλά και τουρνουά εφήβων. Ακόμα, στις 10 Μαρτίου του 2014, τα Χανιά εκείνη τη φορά, είχαν υποδεχθεί» το All Star Game του ΕΣΑΚΕ.

Σειρά παίρνει το μπάσκετ γυναικών. Υπενθυμίζεται ότι το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην ίδια πόλη μετά και το 2019. Μάλιστα σε εκείνη τη διοργάνωση ο Ολυμπιακός στέφθηκε εύκολα τροαπαιούχος, καθώς οι άλλες ομάδες ήταν η Νίκη Λευκάδας, η Δάφνη Αγ. Δημητρίου και ο Παναθηναϊκός ο οποίος όμως αγωνιζόταν στην Α2 τότε.

Τότε τελευταία στιγμή η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να μεταδίδει τους αγώνες και σε μια εβδομάδα έδειξε κανονικά το φάιναλ φορ του βόλεϊ από τις Σέρρες. Αυτή τη φορά ας ελπίσουμε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ να ευαισθητοποιηθούν και να και να κάνουν το βήμα να υπάρχει πλήρης κάλυψη από τα Χανιά. Ελπίζουμε και η ΕΟΚ να το κυνηγήσει το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης.

Η Κρήτη τείνει να μετατραπεί στον κορυφαίο προορισμό για οποιοδήποτε τουρνουά στη χώρα μας. Ό,τι διοργάνωση και αν της έχει ανατεθεί τα πήγε περίφημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …