Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Κουκάκι: Θέλει να γράψει ιστορία κόντρα στον Αθηναϊκό [pic]

Κουκάκι: Θέλει να γράψει ιστορία κόντρα στον Αθηναϊκό [pic]

Κουκάκι

Το Κουκάκι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή τις επικείμενες μάχες για τα play off ανόδου από την Α’ ΕΣΚΑ στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Κουκάκι:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 📢📢📢

Ραντεβού με την ιστορία έχει η ομάδα μας την προσεχή Δευτέρα 21/03 στις 21.30 το βράδυ στο γήπεδο της Εργάνης στον Βύρωνα με την ομάδα του Αθηναϊκού!!!

Μετά από μια χρονιά γεμάτη τρομερές δυσκολίες, τραυματισμούς, χωρίς έδρα από τον Οκτώβριο μέχρι πριν λίγες μέρες, αλλαγή προπονητή, μεγάλες δυσκολίες στην προπόνηση και πολλά άλλα, οι παίχτες του κόουτς Νικόλα Παπανικολάου κάνοντας έναν τρομερό Μαρτιο έφτασαν να παίζουν την είσοδό τους στην 4αδα και τα πλει οφ για την άνοδο στη Γ Εθνική μέσα σε λίγες ημέρες!!!

Έχοντας να υπερβούν τους εαυτούς τους οι παίχτες μας έχουν να δώσουν 6 ματς τυπικά σε 20 μέρες (τα 4 έγιναν) και στην ουσία με νίκη την Δευτέρα στον Βύρωνα και την Πέμπτη στο εξ αναβολής με τον Ιωνικο ΝΦ στο Ρουφ να κλειδώνουν μια θέση στα πλει οφ ανόδου!

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο γήπεδο της Εργάνης και να στηρίξουν την ομάδα με τη φωνή και το πάθος τους!

🆚 Αθηναϊκός – Κουκάκι
⌚ 21.30
📅 Δευτέρα 21/03/2022
🏟 Κλειστό γήπεδο Εργάνης, Βύρωνας
🏀 Α ΕΣΚΑ 2021-22»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…