Κεντρική NBA Γκαλινάρι: «Το καλοκαίρι θα μιλήσω με τους Χοκς για το μέλλον μου»
NBA

Γκαλινάρι: «Το καλοκαίρι θα μιλήσω με τους Χοκς για το μέλλον μου»

Γκαλινάρι

Στο NBA επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντανίλο Γκαλινάρι. Ο καλαθοσφαιριστής των Ατλάντα Χοκς φιλοξενήθηκε στην  ιταλική εφημερίδα «il cittadino». Μίλησε για την καριέρα του στο NBA. Αποσαφήνισε ότι το καλοκαίρι θα διαπραγματευτεί με τους Ατλάντα Χοκς για την συνέχιση ή όχι της συνεργασίας τους.

Παράλληλα, εξήρε την Αρμάνι Μιλάνο μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τους Νίκολο Μέλι και Τζίτζι Ντατόμε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντανίλο Γκαλινάρι:

Για το μέλλον του στους Ατλάντα Χοκς: «Πριν από δύο χρόνια υπέγραψα ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Το καλοκαίρι οι Χοκς έχουν το δικαίωμα να ολοκληρώσουν τη συνεργασία μας πριν το τέλος της» κι εξήγησε περαιτέρω ότι «δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον σύλλογο, συνήθως μιλάμε γι’ αυτά τα θέματα το καλοκαίρι. Το τι θα συμβεί εξαρτάται κι από την πορεία της ομάδας από τώρα ως το τέλος της χρονιάς.

Αν γίνω free agent, θα ήθελα να πάω σε κάποια ανταγωνιστική ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή θέλω να συνεχίσω στο NBA. Όσο συνεχίζω να το διασκεδάζω, δεν σκέφτομαι τόσο το μέλλον».

Για την παλιά του ομάδα, Αρμάνι Μιλάνο σημείωσε : Πάντα ακολουθώ την πορεία της ομάδας, ενημερώνομαι συνεχώς για τα αποτελέσματα της και ελπίζω να τελειώσει τη σεζόν όσο καλά την ξεκίνησε. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου στην Εθνική Ομάδα, Νικόλο Μέλι και Τζίτζι Ντατόμε, οι οποίοι παίζουν πολύ καλά, όπως και για τον Ντέβον Χολ τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα από τότε που παίζαμε μαζί στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…