Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Αφιέρωμα στους Διαμαντίδη και Αλβέρτη

Ευρωλίγκα: Αφιέρωμα στους Διαμαντίδη και Αλβέρτη

Διαμαντίδης

Ένα βίντεο αφιερωμένο στους Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη δημοσίευσε η Ευρωλίγκα, όπου οι δύο γενικοί αρχηγοί της ομάδας θυμήθηκαν τα χρόνια που μεγαλουργούσαν στα παρκέ με τα πράσινα.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στο βίντεο Διαμαντίδης και Αλβέρτης:

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι το 85% της καριέρας μου. Πέρασα εδώ τόσα πολλά ωραία χρόνια και κέρδισα τίτλους. Ήταν εκπληκτικά, κέρδισα τόσα πρωταθλήματα, το ’07 στην Αθήνα που ήταν απίστευτο, το ’09 στο Βερολίνο που είχαμε τρομερή ομάδα και το ’11 στη Βαρκελώνη. Αφού κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα ήμασταν πολύ αισιόδοξοι. Είχα τρομερές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου, ήταν τέλεια και χαίρομαι ακόμα που είμαι μέλος του συλλόγου ακόμα και τώρα. Δεν είμαι ο τυπικός GM. Μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες».

Φραγκίσκος Αλβέρτης: «Πέρασα μεγάλο μέρος της καριέρας μου εδώ, δεν είναι πλέον μόνο θέμα μπάσκετ αλλά είναι τρόπος ζωής. Νιώθω σαν το σπίτι μου. Κερδίσαμε τόσα πολλά εδώ. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί συμμετείχα στις καλύτερες στιγμές. Ελπίζουμε να γυρίσουμε σε αυτές τις καταστάσεις και τώρα. Ξέρω τον Διαμαντίδη χρόνια και είχαμε την ίδια φιλοσοφία στην ομάδα. Τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…