Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Δάφνη μπορείς να πάρεις αυτό το «πρωτάθλημα»;

Δάφνη μπορείς να πάρεις αυτό το «πρωτάθλημα»;

Δάφνη

Στη μάχη των play off μεταλλίων της Γ’ ΕΣΚΑ γυναικών μπαίνει η Δάφνη. Οι παίκτριες της Ντορίτας Δέδε έχουν εξασφαλίσει ήδη την άνοδο στη Β’ ΕΣΚΑ. Τερμάτισαν από κοινού στην κορυφή με τον Ανταίο στον 1ο Όμιλο της κατηγορίας καθώς οι δυο ομάδες νίκησαν η μία την άλλη, αλλά και όλες τις υπόλοιπες, κάνοντας ρεκόρ 17-1 έκαστη.

Οι προκλήσεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Δάφνη μπαίνει στους αγώνες των μεταλλίων μαζί με όλους τους… ισχυρούς της κατηγορίας. Η αρχή γίνεται με την αντίστοιχη ομάδα του Αμαρουσίου. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων τερμάτισε κι εκείνη στην πρώτη θέση του δικού της ομίλου, του 2ου με ρεκόρ 16 νίκες και μόλις 2 ήττες.

Πρόκειται για μια νέα πρόκληση για την ομάδα της Ελληνίδας προπονήτριας. Αφού «έκανε τη δουλειά» και ανέβηκε τώρα καλείται να μπει εκ νέου σε ένα άλλου τύπου ξεχωριστό πρωτάθλημα. Η Δάφνη όμως ξέρει από δυσκολίες. Δύσκολη ήταν και η κανονική περίοδος του 1ου ομίλου αλλά οι «κίτρινες» έκαναν μεγάλη πορεία και τερμάτισαν στην κορυφή.

Η Δάφνη ξέρει… Άλλο κανονική περίοδος και άλλο play off

Όπως είναι φυσικό τα play off έχουν ξεχωριστό… χρώμα. Είναι αρχικά δυο κρίσιμα παιχνίδια κόντρα στο Μαρούσι μέσα – έξω. Αν περάσει αυτό το σκόπελο η Δάφνη θα συναντήσει τον γνώριμο σε αυτήν Ανταίο που μοιράστηκαν και την κορυφή του Ομίλου.

Το κίνητρο για ένα μετάλλιο είναι καταλυτικό. Ποια παίκτρια δε θέλει να έχει το όνομά της συνδεδεμένο με ένα μετάλλιο; Ποια παίκτρια δε θέλει στο τέλος της σεζόν να έχει τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Η αρχή γίνεται από την Τετάρτη το βράδυ στις 21:45 στο κλειστό του Αγίου Θωμά που είναι και η έδρα του Αμαρουσίου. Ωστόσο θα υπάρχει και δεύτερη ευκαιρία  στο κλειστό της Δάφνης την Κυριακή 27/3.

Σίγουρα μπορεί να υπάρχει  άγχος. Ωστόσο είναι η κατάλληλη στιγμή για καθαρό μυαλό, σωστές αποφάσεις και κίνητρο. Την τακτική την ξέρει μόνο η Ντορίτα Δέδε ως προπονήτρια. Όμως αυτά τα κορίτσια σίγουρα θέλουν να δείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Να δείξουν ότι μπάσκετ γυναικών δεν είναι μόνο η Α1 και η Α2. Ότι υπάρχει καλό υλικό σε ΚΑΘΕ κατηγορία.

Μπορούν να θυμούνται καλάθια σαν ΑΥΤΌ  και να ξέρουν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο…

Μπορεί η Δάφνη να πάρει αυτό το «πρωτάθλημα»… Η συνέχεια στα παρκέ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…