Κεντρική Basket League ΑΕΚ Χήνας: «Ο Σεγκούρα ταιριάζει στο στιλ της ΑΕΚ, ανοίξαμε τον δρόμο στον Δέδα»

Χήνας: «Ο Σεγκούρα ταιριάζει στο στιλ της ΑΕΚ, ανοίξαμε τον δρόμο στον Δέδα»

Χήνας

Ο GeneralManager της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, μίλησε στο EOK WebRadio και την εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με τον Κωνσταντίνο Μελάγιες, τόσο για τις συζητήσεις με τον Στέφανο Δέδα, όσο και για τον νέο προπονητή της «Ένωσης», Κούρο Σεγκούρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Χήνας:

Για το αν σκέφτηκαν να πουν «Όχι» στη μετάβαση του Δέδα στην ΤΣΣΚΑ: «Εγιναν συζητήσεις με τον Στέφανο Δέδα, οι οποίες διήρκησαν αρκετές ώρες, αλλά όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Σαντ-Ρόος στο παρελθόν πρέπει να μπορούμε ν’ αναγνωρίσουμε ποια είναι η φιλοδοξία του κάθε αθλητή ή του προπονητή. Διατηρήσαμε τις σχέσεις μας, οι οποίες είναι εξαιρετικές και του «ανοίξαμε την πόρτα» για το επόμενο βήμα στην καριέρα του».

Για τον νέο προπονητή: «Ο κύριος Σεγκούρα ήταν στη λίστα μας από το προηγούμενο καλοκαίρι, οπότε είχα διατηρήσει μια επαφή με τον ατζέντη του από τότε. Επικοινώνησα μαζί του χθες και απ’ τη στιγμή που ήθελε και κατάφερε να βρει μια λύση με την ομάδα του Ιωνικού, κινηθήκαμε σχετικά γρήγορα με την καλύτερη δυνατή λύση στην αγορά και πλέον η ομάδα συνεχίζει για τους στόχους της. Νομίζω κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή».

Για την τακτική φιλοσοφία του Σεγκούρα: «Στις συζητήσεις που κάναμε με τον Κούρο Σεγκούρα, ήταν ξεκάθαρο ότι το ρόστερ και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας είναι συγκεκριμένος. Δεν είχαμε τεράστιες διαφορές κυρίως στο τακτικό κομμάτι και γι’ αυτό έγινε αυτή η επιλογή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…