Κεντρική Διεθνή Ζιέλονα Γκόρα: Αποχωρεί από τη VTB

Ζιέλονα Γκόρα: Αποχωρεί από τη VTB

Ζιέλονα

Ο αθλητισμός είναι από τα σημαντικά πράγματα στην ζωή αλλά όχι από τα πρωτεύοντα. Αυτό φαίνεται ότι πιστεύουν και με το παραπάνω στην Ζιέλονα Γκόρα. H Πολωνική ομάδα την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην VTB έχοντας μάλιστα αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις. Μετά ωστόσο την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την VTB.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση υπάρχον πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή από το μπάσκετ. Παράλληλα η διοίκηση της πολωνικής ομάδας ευχαριστεί την VTB για την συνεργασία μαζί της τα τρία τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση της Ζιέλονα Γκόρα:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την VTB για την συνεργασία μαζί της τα τρία τελευταία χρόνια. Μας δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. Την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από το μπάσκετ. Είμαστε εναντίον της βίας και του πολέμου. Διακόπτουμε την συμμετοχή μας στην διοργάνωση».

https://twitter.com/basket_zg/status/1497173056623681544?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1497173056623681544%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.overfm.gr%2Fzielona-gkora-apoxorei-apo-ti-vtb%2F

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…