-
Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σε κλίμα θλίψης και οδύνης το τελευταίο αντίο στον Πάνο Νάτση

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης το τελευταίο αντίο στον Πάνο Νάτση

Κηδεία

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν στο νεκροταφείο του Σχιστού τον γνωστό ηθοποιό Πάνο Νάτση ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, σε ηλικία 31 ετών, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Μεταξουργείο.

Ο φακός του Dnews κατέγραψε το κλίμα θλίψης και οδύνης για τον ταλαντούχο ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα και τόσο νωρίς.

Στο νεκροταφείο του Σχιστού έδωσε το παρόν σημαντικός αριθμός συγγενών, φίλων και συναδέλφων του Πάνου Νάτση. Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειάς του και η σύντροφος της ζωής του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αποχαιρετούν τόσο πρόωρα τον άνθρωπό τους.

Τόσο η οικογένειά του Πάνου Νάτση όσο και η σύντροφός του ζήτησαν αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών WOMAN IN NEED, που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών, ενώ υπογράμμισαν πως δε θα ήθελαν να παραστούν δημοσιογράφοι στην κηδεία.

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βούλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες», ανέφερε στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/UvLgMBUF8rM” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Image
Image

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ