Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σασμός – Spoiler: Ο Αστέρης δέχεται επίθεση στη φυλακή- Σχέδιο εξόντωσης και για τον Μαθιό

Σασμός – Spoiler: Ο Αστέρης δέχεται επίθεση στη φυλακή- Σχέδιο εξόντωσης και για τον Μαθιό

sasmos

Ο Αστέρης δέχεται επίθεση στη φυλακή

Από τη στιγμή που ο Πετρής σκοτώθηκε μετά τη συµπλοκή µε τον Αστέρη, όλοι φοβούνται πως ένας νέος κύκλος αίµατος άνοιξε για τις δύο οικογένειες. Ο αστυνόµος, ο παπα-Μιχάλης, η Καλλιόπη όπως, επίσης, και πολλοί κάτοικοι του χωριού πιστεύουν πως οι Βρουλάκηδες θα θελήσουν να εκδικηθούν τους Σταµατάκηδες και θα συνεχίσουν τη βεντέτα.

Όπως θα παρακολουθήσουµε, ο Αστέρης βρίσκεται µέσα στη φυλακή όπου προσπαθεί να προσαρµοστεί αλλά και να συνυπάρξει µε αδίστακτους και µη ανθρώπους όσο πιο διακριτικά γίνεται προκειµένου να µην κινδυνεύσει η ζωή του.

Ο νεαρός, όµως, μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς και βυθίζεται ακόµη περισσότερο στην απελπισία. Βρίσκεται σε απόγνωση και η ανάγκη του να επικοινωνήσει µε την Αργυρώ θα τον οδηγήσει σε παράτολµες αποφάσεις και σε συµµαχία µε το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο. Στη φυλακή, όµως, η κατάσταση µυρίζει µπαρούτι και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, ύστερα από µία επίθεση που δέχτηκε ο Καραπάνος. Η ζωή του Αστέρη κινδυνεύει, καθώς η ένταση ανεβαίνει µετά τον θάνατο του Σερραίου. Ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη να είναι προσεκτικός, ενώ, όταν η Καλλιόπη τον επισκέπτεται, κλονίζεται.

Ο µεγαλύτερος φόβος της είναι πως ο γιος της θα δεχτεί επίθεση στη φυλακή όπως ο πατέρας του και θα πεθάνει µόνος και αβοήθητος. Και ο µεγαλύτερος εφιάλτης της γίνεται πραγµατικότητα, καθώς πράγµατι ο νεαρός δέχεται µία επίθεση στη φυλακή. Ο φόβος κυριεύει τις δύο αντίπαλες οικογένειες του χωριού, που ανησυχούν για χτύπηµα αντεκδίκησης από την πλευρά των Βρουλάκηδων, γεγονός που ανησυχεί τόσο τον παπα-Μιχάλη όσο και τον αστυνόµο.

Σχέδιο εξόντωσης και για τον Μαθιό

Τα ξαδέλφια του Πετρή δεν θα αφήσουν τον θάνατο του νεαρού ατιµώρητο. Η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Μαθιό να προσέχει, καθώς πιστεύει πως είναι στόχος. Εκείνος παίρνει τις συµβουλές της αψήφιστα και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του. Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρει είναι πως την ίδια ώρα κάποιοι επεξεργάζονται ένα σκοτεινό σχέδιο δολοφονίας, µε σκοπό την οριστική εξόντωσή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…