Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σάσα Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε πολύ άσχημα»

Σάσα Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε πολύ άσχημα»

Σάσα Ομπράντοβιτς

Η Ζαλγκίρις έκανε τη ζημιά με νίκη μέσα στο Πριγκιπάτο και έσπασε την αγωνιστική άνοδο της Μονακό. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς σχολίασε την απόδοση της ομάδας του, τονίζοντας ότι οι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Παίξαμε άσχημα. Η Ζαλγκίρις είχε μια ιδέα στο παιχνίδι μας, εμείς ήμασταν σαν το φτερό στον άνεμο. Δεν είχαμε ενέργεια και παίξαμε ατομικά. Το άθλημα είναι ομαδικό και όλοι πρέπει να νιώθουν σημαντικοί. Αξίζαμε αυτή την ήττα. Δεν μπορούμε να δείχνουμε ασέβεια στη Ζαλγκίρις. Έχει χάσει πολλά παιχνίδια, αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα στο Μιλάνο έφτασε κοντά στην νίκη. Αργά ή γρήγορα θα τα κατάφερνε.

Όλα παραμένουν στα χέρια μας. Τώρα θα πρέπει να νικήσουμε πιο μεγάλες ομάδες και ίσως αυτό είναι ένα μάθημα. Όταν χάνεις από τον τελευταίο της βαθμολογίας, που πιστεύω πως δεν τους αξίζει να βρίσκονται εκεί, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αναφορικά με το πώς παίζεις μπάσκετ και να κερδίσεις μια ευκαιρία να είσαι στις κορυφαίες ομάδες. Δεν μπορείς να βασιστείς απλά στο ταλέντο, γιατί υπάρχουν και ομάδες με μεγαλύτερο ταλέντο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπούρσασπορ – Φενέρμπαχτσε 112-116

Χωρίς έξι βασικούς της παίκτες, πανηγύρισε το διπλό η Φενέρμπαχτσε. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσ…