Κεντρική Β' Εθνική Μανδραϊκός: Προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Κρόνο [pic]

Μανδραϊκός: Προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Κρόνο [pic]

Μανδραϊκός

Ο Μανδραϊκός προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Ενόψει του αγώνα ο αθλητής της ομάδας Βασίλης Θανάσαινας έκανε δηλώσεις.

Αναλυτικά η δημοσίευση που έκανε ο Μανδραϊκός στο Facebook:

«Δεκατοπέμπτο παιχνίδι για την ομάδα μας στην Β’ Εθνική την Κυριακή (13/02, 17:00) κόντρα στον Κρόνο εντός έδρας‼️Πολύ κομβικό ματς και παράλληλα σημαδιακό αφού επιστρέφει στη Μάνδρα ως αντίπαλος ο Σάββας Κατσούνης, ο οποίος διετέλεσε προπονητής της ομάδας μας με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν.

Σε αυτό το πλαίσιο ο αθλητής του Μανδραϊκού🔵⚪ μας, Βασιλης Θανάσαινας έκανε δηλώσεις».

Αρχικά, μίλησε για την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΕΦΑΟΖ:

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΕΦΑΟΖ για την νίκη. Αναμφίβολα πραγματοποιήσαμε την χειρότερη μας εμφάνιση στο πρωτάθλημα, η οποία συνοδεύτηκε από μια βαριά ήττα. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι σε κάθε παιχνίδι παλεύει μέχρι το τέλος ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κάτι το οποίο δεν έγινε στον αγώνα με τον Φιλαθλητικό. Ο τρόπος που ήρθε η ήττα πρέπει να γίνει η αφορμή για να προπονηθούμε πιο σκληρά και να διεκδικήσουμε αυτό που πραγματικά αξίζουμε μέσα στο γήπεδο».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τον Κρόνο:

«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς ο Κρόνος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Τα κλειδιά για το θετικό αποτέλεσμα είναι η ενέργεια και η διάθεση που θα έχουμε τα 40 λεπτά του αγώνα καθώς και η θέληση για την νίκη. Είμαστε μια νεανική ομάδα και πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο μας».
«***Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο επιτρέπεται μόνο για τους πλήρως εμβολιασμένους, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους‼️»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …