Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Πρίντεζης: «Περάσαμε μια κρίση λόγω κορωνοϊού»

Πρίντεζης: «Περάσαμε μια κρίση λόγω κορωνοϊού»

Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε εν όψει του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 18-20 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, επισήμανε πως δεν το αγχώνει το γεγονός ότι η ομάδα του υπολογίζεται ως φαβορί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης:

«Εύχομαι και ελπίζω πως το Final Four θα γίνει και Final Eight και θα βελτιώνεται ο χώρος του μπάσκετ. Κάθε χρόνο μακάρι να υπάρχει μια σταδιακή βελτίωση. Οι Έλληνες αγαπούν πολύ το μπάσκετ. Όλοι πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας στην εξυγίανση του αθλήματος. Για εμάς είναι σημαντικό ότι βρισκόμαστε στη διεκδίκηση ενός στόχου. Κοιτάμε μόνο το αυριανό ματς, ήρθαμε προετοιμασμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε αυτό το Κύπελλο που το θέλουμε πάρα πολύ».

«Δεν μας αγχώνει καθόλου, ίσα – ίσα. Είναι ένα ματς που περιμένουμε. Δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς, είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Περάσαμε μια κρίση λόγω κορωνοϊού, που χάσαμε τον ρυθμό μας. Τώρα δεν υπάρχει άγχος, είμαστε καλά και νιώθουμε άνετα», είπε αναφορικά με το αν αγχώνεται που η ομάδα του είναι το φαβορί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…