Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Πρίφτης: «Το Final Four να είναι μια απάντηση στην κοινωνία»

Πρίφτης: «Το Final Four να είναι μια απάντηση στην κοινωνία»

Πρίφτης

Ο Παναθηναϊκός μετέχει στο Final Four του κυπέλλου Ελλάδας και ο Δημήτρης Πρίφτης χαιρετίζει τη διοργάνωση. Καθώς όπως είπε: «Είναι ελπιδοφόρο ότι γίνεται Final 4 και να ευχηθώ να διευρυνθεί αυτό στο μέλλον και να γίνει Final 8. Ελπίζω ότι παρά τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα για την κοινωνία μας να είναι το Final 4 αυτό μια απάντηση. Εύχομαι να καθιερωθεί αυτό το τουρνουά και να γίνεται κάθε χρόνο».

Ο προπονητής των «πρασίνων» αναφερόμενος στο αγωνιστικό μέρος τόνισε:

«Προφανώς ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά και άλλες ομάδες έχουν αφήσει μεγάλη κληρονομιά. Αυτό ανεβάζει τις προσδοκίες του φίλαθλου και του οπαδικού κοινού. Σαφώς έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα σε σχέση με την Ευρώπη. Η ομάδα μας είναι σαφέστατα σε ένα μεταβατικό στάδιο σε σχέση με την Ευρώπη. Για μας το Κύπελλο είναι σημαντικό στόχος. Θέλουμε να πιάσουμε τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα απόδοσης με βάση τις δυνατότητές μας. Και θα το κάνουμε, θα το πράξουμε μέσα στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, αυτή του αρχηγού, ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο θεσμός του Final 4 επέστρεψε. Να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και να κερδίσει ο καλύτερος. Ευχαριστούμε το Ηράκλειο για τη φιλοξενία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…